Test Sigma 70-300 mm f/4-5.6 APO DG Macro
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
Czyli test potwierdził wszystkie opinie o Sigmie, jakie pojawiły się na tym forum
-
Czy rozdzielczość:
Najlepsze testy obiektywów, testy aparatów cyfrowych i testy lornetek w sieci! Jeśli szukasz kompetentnych informacji z tematyki foto-optycznej to trafiłeś we właściwe miejsce. Czeka tu na Ciebie ogromna ilość profesjonalnych i obiektywnych testów sprzętu optycznego, obszerne i ciekawe artykuły, nowości z branży, bogaty w zawartość merytoryczną i ilustrowany słowniczek oraz bazy danych zawierające setki lornetek, aparatów i obiektywów.
była w centrum czy obrzeżach kadru? (głownie chodzi mi o dwa JPG - ogniskowa 200 i 300 mm)Komentarz
-
Rozdzielczość?Hmm....może chodzi Ci o ostrość?Podejrzewam, ze ostrzone było w środek karty testowej.Zamieszczone przez Tomasz UrbanowiczCzy rozdzielczość:
Najlepsze testy obiektywów, testy aparatów cyfrowych i testy lornetek w sieci! Jeśli szukasz kompetentnych informacji z tematyki foto-optycznej to trafiłeś we właściwe miejsce. Czeka tu na Ciebie ogromna ilość profesjonalnych i obiektywnych testów sprzętu optycznego, obszerne i ciekawe artykuły, nowości z branży, bogaty w zawartość merytoryczną i ilustrowany słowniczek oraz bazy danych zawierające setki lornetek, aparatów i obiektywów.
była w centrum czy obrzeżach kadru? (głownie chodzi mi o dwa JPG - ogniskowa 200 i 300 mm)Komentarz
-
Oczywiście ostrość. Jeśli to środek karty, to IMHO nienajlepiej ona wypada przy 300mm :/Komentarz
-
Tomek, nie zapominaj, że to środek szkła (testy z 30D, 350D).Zamieszczone przez Tomasz UrbanowiczOczywiście ostrość. Jeśli to środek karty, to IMHO nienajlepiej ona wypada przy 300mm :/
BTW: czy to przypadkiem nie ty chciałeś kupić tego nowego Canona 70-300?the silence is deafeningKomentarz
-
Tak, właśnie ja i chyba go kupię - Sigma 70-300 czy EF 100-300 nienajlepiej ostrzą przy 300 mm... Jeśli to środek to co będzie na obrzeżach...Ostatnio edytowany przez Tomasz Urbanowicz; 458.Komentarz
-
szczeka niektorym pewnie opadla ...szczegolnie tym psiaczacym na ta badziewna sigmeZamieszczone przez CichySIGMA 70-300 APO DG , 300mm, f5.6 na Canonie 5D.
Komentarz
-
Komentarz
-
wlasnie, Cichy powinien zrobic jedyne sluszne zdjecie ściany z cegiełZamieszczone przez stdanielow rogach kadru ostrość poszła w las
Komentarz

Komentarz