Czarny EOS 300D już w europie

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Algier
    Bywalec
    • 2004
    • 234

Czarny EOS 300D już w europie

Jak informuje niemiecka filia Canona od września można, na terenie tego kraju, nabyć specjalny zestaw z czarną wersją 300D. W skład zestawu wchodzi także obiektyw EF-S 18-55mm oraz pojemnik na baterie BG-E1. Sugerowana cena detaliczna wynosi 1199 Euro.

Canon EOS 300D jest nadal najtańszą lustrzanka cyfrową, a nowa obudowa z pewnością sprawi, że będzie on bardziej atrakcyjny. Z pewnością aparat w niedługim czasie trafi także do polskiej sieci dystrybucyjnej

Źródło: Światobrazu.pl
    M50 | EF-M 22 | EF-M 15-45 | Canon Mount adapter EF-EOS M
    20D | EF-S 18-55 | T 28-75/2.8 | EF 50/1.8 | EF-S 60/2.8 macro | EF 70-200/4L
    580EXII​
    055XPROB | 488rc2
  • eternus
    Uzależniony
    • 2004
    • 668

Re: Czarny EOS 300D już w europie

Zamieszczone przez Algier
    Jak informuje niemiecka filia Canona od września można, na terenie tego kraju, nabyć specjalny zestaw z czarną wersją 300D. W skład zestawu wchodzi także obiektyw EF-S 18-55mm oraz pojemnik na baterie BG-E1. Sugerowana cena detaliczna wynosi 1199 Euro.

Canon EOS 300D jest nadal najtańszą lustrzanka cyfrową, a nowa obudowa z pewnością sprawi, że będzie on bardziej atrakcyjny. Z pewnością aparat w niedługim czasie trafi także do polskiej sieci dystrybucyjnej

Źródło: Światobrazu.pl
    Zwazywszy, ze jest sporo ludzi oceniajacych aparat po kolorze, to jest to dobry ruch maketingowy. A w rzeczywistosci rzecz pozbawiona sensu, choc skoro Japonczycy maja miec czarny, to dobrze by bylo, zebysmy i my mieli wybor.

Jak wejdzie to Polski wersja czarna, to wyrzuce swoja brzydka srebrna i kupie czarna bedzie profesjonalna
    EOS 300D + dotatki + Digital Ixus
    "Zawsze nadchodzi godzina w historii, kiedy ten, który ośmieli się powiedzieć,
    że dwa i dwa to cztery, jest karany śmiercią. (Albert Camus)

Komentarz

• Rudi
      Bywalec
      • 2004
      • 241

Zamieszczone przez eternus
      Jak wejdzie to Polski wersja czarna, to wyrzuce swoja brzydka srebrna i kupie czarna bedzie profesjonalna
      Albo do lakiernika oddaj :wink:

Komentarz

• eternus
        Uzależniony
        • 2004
        • 668

Zamieszczone przez Rudi
        Nieeee bo to dalej bedzie amatorski aparat stylizowany (oszukiwany) na profesjonalny. A jak kupie oryginalny czarny, to bedzie rzeczywiscie profesjonalny i bedzie lepsze zdjecia robil

Komentarz

• Rudi
          Bywalec
          • 2004
          • 241

Zamieszczone przez Rudi
          Nieeee bo to dalej bedzie amatorski aparat stylizowany (oszukiwany) na profesjonalny. A jak kupie oryginalny czarny, to bedzie rzeczywiscie profesjonalny i bedzie lepsze zdjecia robil
          Widze, że tak na prawde wiesz o co w tym wszystkim chodzi Jak wychodzisz z czarną budą to ludzie mówią "uwaga profesjonalista idzie, zróbmy mu miejsce" no i już masz lepsze zdjęcie hehe
          Pozdrawiam
          Rudi

Komentarz

• Voytas
            Bywalec
            • 2004
            • 109

GŁUPOTA!!
            my site

Komentarz

• eternus
              Uzależniony
              • 2004
              • 668

Zamieszczone przez Voytas
              GŁUPOTA!!
              o qurcze... czy mi sie wydaje, czy Ty na prawde nie wyczules ironii?

Komentarz

• Voytas
                Bywalec
                • 2004
                • 109

trudno mi bylo wyczytac z literiek
                my site

Komentarz

• eternus
                  Uzależniony
                  • 2004
                  • 668

Zamieszczone przez Voytas
                  trudno mi bylo wyczytac z literiek
                  Z literek to moze rzeczywiscie ciezko. Ale przeciez wstawilem kilka "ikon emocji", ktore jasno naprowadzaly na wlasciwy tryb myslenia. Choc co dziwne - jak mnie cytowales to zniknely:/

Komentarz

• Vitez
                    zło konieczne
                    • 2004
                    • 19804

Zamieszczone przez Rudi
                    Jak wychodzisz z czarną budą to ludzie mówią "uwaga profesjonalista idzie, zróbmy mu miejsce"
                    Smiej sie smiej, ale jest w tym troche racji.
                    Spotkalem dzisiaj kolege z forum - sal-a na wystawie kotow. Mial on 300D z kitem, bez lampy i marudzil ze mu kotow nie chcieli z klatki wyciagac i pokazywac.
                    Ja z 10D, zapieta lampa i softboxem i Tamronem bylem wrecz proszony o zrobienie zdjec a jak sam prosilem o wyciagniecie to nie robili zadnych problemow.
                    To na pewno ten czarny kolor (no i lampa z softboxem wygladajaca jak komin ) tak dziala na hodowcow

Komentarz

• sal
                      Pełne uzależnienie
                      • 2004
                      • 1122

Zamieszczone przez Vitez
                      To na pewno ten czarny kolor (no i lampa z softboxem wygladajaca jak komin ) tak dziala na hodowcow
                      No pewnie A jakbyś miał takiego czarnego 10D i do tego np. L-kę, to już w ogóle wszyscy by Cię chcieli po nogach całować :P
                      Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło - lampa umocniła się na mojej liście zakupów Może do następnej wystawy SHKRP się wyrobię. A potem przemaluję moją 300-kę sprayem
                      Czasu nie mam, ale mam kompakt...

Komentarz

• eternus
                        Uzależniony
                        • 2004
                        • 668

Zamieszczone przez Vitez
                        Zamieszczone przez Rudi
                        Jak wychodzisz z czarną budą to ludzie mówią "uwaga profesjonalista idzie, zróbmy mu miejsce"
                        Smiej sie smiej, ale jest w tym troche racji.
                        Spotkalem dzisiaj kolege z forum - sal-a na wystawie kotow. Mial on 300D z kitem, bez lampy i marudzil ze mu kotow nie chcieli z klatki wyciagac i pokazywac.
                        Ja z 10D, zapieta lampa i softboxem i Tamronem bylem wrecz proszony o zrobienie zdjec a jak sam prosilem o wyciagniecie to nie robili zadnych problemow.
                        Strach sie bac Ale ja tu widze jeszcze kilka innych czynnikow:
                        1. miales wiecej szczescia
                        2. moze Ciebie juz ktos tam z szefostwa znal
                        3. masz lepsze public relations

A terez to mozemy mowic, zemiast 300d w wersji black i silver, 300d profesjonalny i amatorski

Komentarz

• Tequil
                          Początki nałogu
                          • 2004
                          • 253

zapomnieliscie ze w wersji "BLACK" bedzie BATTERY PACK co jest duzym udogodnieniem...rowniez wizualnym
                          Canon|5DmkII+BG|5D+BG-E4|30D+BG-E2|20D|50E|24-70L|24-105L|70-200 2.8L|580EX|550EX|430EX|Manfrotto 074B/329RC4, 682B/#222|SanDisk UltraII/ExtremeIII|Brain's Hottub by Crumpler|Lowepro|

Komentarz

• eternus
                            Uzależniony
                            • 2004
                            • 668

Zamieszczone przez Tequil
                            zapomnieliscie ze w wersji "BLACK" bedzie BATTERY PACK co jest duzym udogodnieniem...rowniez wizualnym
                            Zgadza sie. Ale ja do swojej amatorskiej srebrnej juz mam profesjonalnego czarnego gripa Wiec mozna by uznac moja wersjie 300d za pol-profesjonalna (bo pol srebrna- pol czarna)

Komentarz

• Rudi
                              Bywalec
                              • 2004
                              • 241

eternus,
                              Zgadza sie. Ale ja do swojej amatorskiej srebrnej juz mam profesjonalnego czarnego gripa Wiec mozna by uznac moja wersjie 300d za pol-profesjonalna (bo pol srebrna- pol czarna)
                              Co z tego dokupisz jakąś biała L-ke i Ci współczynnik profesinalizmu sprzętu spadnie do 1/3 ,

Komentarz

Pracuję...