Wie ktoś gdzie i za ile można takową muszle kupić??
Muszla oczna do 350D
Zwiń
X
-
Muszla oczna do 350D
Czysta pieńdziesiątka + siakieś szkiełka.....
+ LowePro Nova 1AW + Velbon DF50 + całkowity brak czasu + coś tam jeszczeTagi: Brak -
-
-
Wszyscy gubią te muszle cholera
Jak juz zanabęde aparat to chyba Kropelka pójdzie w ruch
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..Komentarz
-
ja ostatnio zgubilem wszystkie muszel oczne.
do jedynki trójki i 350tki
do 350D widzialem po jakies 45zł ale kupilem do EOSa 300
jest tańsza większa. pozatym trzeba ja wcisnać na chama co jest tez zaleta bo nie wypada.Komentarz
-
dzięki panowie.....
Czysta pieńdziesiątka + siakieś szkiełka.....
+ LowePro Nova 1AW + Velbon DF50 + całkowity brak czasu + coś tam jeszczeKomentarz
-
a mi sie nie gubia tylko gumki odpadaja przyklejalem to teraz dla odmiany polamaly sie te male zatrzaski
juz dwie tak zalatwilem
olalem temat i dzialam bez muszelki350 D z gripem, sigma 18-125, kit, 580 ex, 2x1GB ELITE PRO I 512 ZWYKLA OBIE KINGSTON + 256 od canonaKomentarz
-
Polecam muszlę Hama(dużą gumę ma
).Też ostatnio posiałem standardową no i nabyłem w/w.Muszelka rewela.Światło z boku nie wpada, wygodnie się kadruje.Na allegro dostaniesz.No i jak ją wepniesz to szybko nie zgubisz-mocno siedzi.Polecam
Komentarz
-
-
Ja kupiłem ostatnio na allegro chyba za 27 zł.Jak chcesz podam Ci namiary na gościa.
A zgubiłem muszlę podczas witania nowego roku - w pierwszy dzien roku dziekowałem Bogu że tylko muszlę
Komentarz
-
Komentarz
-
A jak sie kadruje z ta duza muszla w pionie z gripem ?http://www.bykom-stop.avx.pl/
Najnowsze fotografie cegiel znajdziesz w mojej galerii http://canon-board.info//showthread.php?t=11296
Komentarz
-
Bardzo dobrze.Nabyłem ostatnio i gripa i muszle.Na początku guma z muszli może wydawać się troche twarda ale juz po paru próbach jest ok.Dla mnie rewelka.Choć zawsze lubiłem bardziej kadry pionowe(ze względu na małą puszke 350) to po podpięciu gripa i muszelki hama polubiłem i poziomZamieszczone przez McKaneA jak sie kadruje z ta duza muszla w pionie z gripem ?
Komentarz
-
Czy tam muszla na tyle odstaje od body że nie wali się nosem w lcd :-) ?Zamieszczone przez GregorBardzo dobrze.Nabyłem ostatnio i gripa i muszle.Na początku guma z muszli może wydawać się troche twarda ale juz po paru próbach jest ok.Dla mnie rewelka.Choć zawsze lubiłem bardziej kadry pionowe(ze względu na małą puszke 350) to po podpięciu gripa i muszelki hama polubiłem i poziom
Nie mam jakiegoś wielkiego kinola :-) ale jak sobie przypomnę lato to pamiętam że zawsze zostawiałem tłuste (np krem do opalania) plamy na lcd co mnie bardzo wkurzało...Canon 20d + Tamron 28-75/2.8 + Canon 70-200/4L + Speedlite 550exKomentarz
-
Muszla sporo odstaje od body, także mniejsza szansa na kontakt nosa z lcdZamieszczone przez mirhonCzy tam muszla na tyle odstaje od body że nie wali się nosem w lcd :-) ?
Nie mam jakiegoś wielkiego kinola :-) ale jak sobie przypomnę lato to pamiętam że zawsze zostawiałem tłuste (np krem do opalania) plamy na lcd co mnie bardzo wkurzało...
Komentarz
Komentarz