Nowok - Moje zdjęcia

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Nowok
    Dopiero zaczyna
    • 2005
    • 28

Nowok - Moje zdjęcia

Witam.

Zapraszam na moją stronkę.
    Nie jestem profesjonalistą, dlatego proszę o komentarze lub krytykę.
    Chociaż wolałbym zamiast krytyki trochę rad

Pozdrawiam.
    EOS 30D / kit / Tokina 28-70 2.8 AT-X Pro SV / SIGMA 70-300 APO DG / CANON 50mm 1.8 / SPEEDLITE 430EX / EOS 500N / ZENIT
  • Raff
    Uzależniony
    • 2005
    • 778

Moja rada - rób to co się klientom podoba Też tak często robię (zwłaszcza dla podwykonawcy i w "podmiejskim" pejzażu), dlatego wiele moich zdjęć ślubnych jest w podobnym stylu, a nie ma się czym chwalić :-? Zaś motyw "Calineczka" no to mnie po prostu rozwala!!!! To ten jak pani młoda taka maciupka

A propos "amatorszczyzny" czy też nie bycia zawodowcem. Jak się zdjęcia sprzedaje, to nie można się zasłanieć takim argumentem. Klientom też mówisz, że jesteś amatorem? W ogóle co jest wyznacznikiem profesjonalizmu - ukończenie "zawodówki" albo studium foto, dyplom czeladniczy czy dobre sprzedające się zdjęcia (?) Najlepiej połączyć jedno i drugie Acz nie zawsze się udaje (i to w obie strony).
    Ostatnio edytowany przez Raff; 3758.

Komentarz

• Czacha
      fotograf
      • 2004
      • 4868

Na stronie nie dziala wiekszosc galerii - a te co dzialaja nie prezentuja w sumie niczego nadzwyczajnego.. sa raczej bez pomyslu.

Rozumiem ze jestes amatorem, ale uslugi ktore oferujesz wymagaja czegos wiecej niz "profesjonalny sprzet" ... mam nadzieje ze inny od tego w stopce 10letnia tradycja do czegos zobowiazuje..
      https://www.piotrczechowski.pl

Komentarz

• SimOn!
        Początki nałogu
        • 2005
        • 371

"...sfotografujemy i nakręcimy Twoją roddzinę, "
        Mnie to zaklulo w oko... to brzmi podobnie jak moj ulubiony zrwot... kamerowac
        Proponawal bym to jakos przeredagowac, moze poprostu sfilmujemy 8)
        podpis...

Komentarz

Pracuję...