kiedy przyjdzie wiosna:smile:
Kiedy przyjdzie wiosna?
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
-
Z tym pytaniem to nie na to forum :wink:Zamieszczone przez Jowitakiedy przyjdzie wiosna:smile:Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...Komentarz
-
-
Dobrze powiedziane :-) :-) :-)Zamieszczone przez JacNieprzyjdzie, kiedys Kwasniewski obiecal mieszkania dla mlodych na wiosne i od tej pory po zimie jest odrazu lato
Komentarz
-
-
-
Komentarz
-
Ja jestem za kwiatkami : przebiśniegi , tulipany i inne wiosenne :-)Zamieszczone przez ArdiPosypią się zdjęcia krzaczków i robaczków
A może jakaś ankietka czego będzie więcej ?
:-DKomentarz
-
-
Oczywiście :-) przecież nie ma innych śląskichZamieszczone przez ArgentoTomasz1972 - czy Ty jestes z TYCH Zabkowic Slaskich obok Srebrnej Gory ?
Znaczy dokładnie to Srebrna Góra jest koło Ząbkowic :-)Ostatnio edytowany przez Tomasz1972; 1716.Komentarz
-
Pewnie u ciebie coś wyrośnie w Warszawie to spod śniegu jedynie psie g...aJa jestem za kwiatkami : przebiśniegi , tulipany i inne wiosenne
się wyłaniają.
Komentarz
-
PrzesadziłeśZamieszczone przez ArdiPewnie u ciebie coś wyrośnie w Warszawie to spod śniegu jedynie psie g...a
się wyłaniają.
Komentarz
-
Przepraszam ale jak idę do pracy to tylko to widzę. A wiesz ile drogi nadrabiam omijając to :-DPrzesadziłeśKomentarz
-
Ale fota jakoś za bardzo zimowa i zmrożona :-)Zamieszczone przez ArdiPrzepraszam ale jak idę do pracy to tylko to widzę. A wiesz ile drogi nadrabiam omijając to :-DKomentarz
Komentarz