[Baldi] szybkie galeryjki

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Baldi
    Coś już napisał
    • 2004
    • 53

[Baldi] szybkie galeryjki

Edytuję starego posta
    Kilka nowych galeryjek tymczasowo umieściłem tutaj :
    WWW.PROMODELS.PL/GAL/
    Wszystko robione tak czy inaczej na canonierskim sprzęcie (digital i analog), jedyne odstępstwo od zasady to scany z analoga na Nikonowym (sic!) skanerze LS4000ED
    Zapraszam do odwiedzin
    Baldi

Jak wreszcie uruchomię #@!#$!%# tą nową wersję serwisu będzie więcej fotek w galeriach, a na razie ot tak tylko newsy raz na pół roku uzupełnie
    ...
    przy okazji czarno-biała Daga na photosigu i zachęcam wszystkich do rejestrowania się na tym portalu ....

• Vitez
    zło konieczne
    • 2004
    • 19804

Re: [Baldi] sobotnie focenie

Zamieszczone przez Baldi
    przy okazji czarno-biała Daga na photosigu i zachęcam wszystkich do rejestrowania się na tym portalu ....
    Zdjecie bardzo fajne
    Co do photosig: sprezentujesz mi klucz do Basic Membership? , bo Limited Member musi sie niezle nameczyc by tam cokolwiek wstawic, wiec po jakims czasie zbierania punktow odechcialo mi sie i tylko przegladam tam zdjecia juz nawet nie komentujac ani nie wystawiajac.
    Dodatkowy bonus rejestracji na photosig: zwiekszona ilosc spamu na emailu

Komentarz

• Baldi
      Coś już napisał
      • 2004
      • 53

kurcze
      faktycznie sporo się pozmieniało na photosigu w zasadach rejestracji .... a ja tak sobie ją (rejestrację) radośnie polecam bo jak się kiedyś wpisywałem to nie było nawet jeszcze premium membershipów i wszystko było for free,
      Vitez - ciekawy jestem jak długo trwało zanim się zniechęciłeś ? bo piszą wyraźnie że używając limited membership będzie można "później" zrobić upgrade do "basic".... ciekawe ile trwa to później ... Może za szybko zrezygnowałeś ?
      O spamie mowa już była kiedyś
      I mimo wszystko nadal uważam , że warto tam istnieć.

Komentarz

• Vitez
        zło konieczne
        • 2004
        • 19804

Zamieszczone przez Baldi
        Vitez - ciekawy jestem jak długo trwało zanim się zniechęciłeś ? bo piszą wyraźnie że używając limited membership będzie można "później" zrobić upgrade do "basic".... ciekawe ile trwa to później ... Może za szybko zrezygnowałeś ?
        Podejrzewam ze to "pozniej" to konkretna ilosc fotek czy punktow. Poszukaj sobie mnie - latwo znalezc po nicku . Rejestrowalem sie dosc dawno temu (rok? ponad rok?) i juz wtedy bylo tylko Limited Membership, z ktorym wstepnie sie meczylem, jakies 6 czy 8 fotek dodalem a pozniej mi sie odechcialo.

Komentarz

• Baldi
          Coś już napisał
          • 2004
          • 53

Aha, jeśli chodzi o klucz ... to niestety nie mam możliwości wygenerowania takowego. Może to zrobić tylko Premiumowy członek, a ja jestem BAsic i na razie nie planuje zmieniać swojego statusu.

Komentarz

• Tomasz Golinski
            Pełne uzależnienie
            • 2004
            • 8623

wystarczy czesto napisac maila do jakiegos premiuma i poprosic. Wczesniej skomentowac mu pare fotek
            30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
            Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

Komentarz

• Baldi
              Coś już napisał
              • 2004
              • 53

no i racjoza
              polowanie na premiumów czas zacząć

Komentarz

• Baldi
                Coś już napisał
                • 2004
                • 53

up up
                w związku z nowymi galeriami (patrz pierwszy post)

Komentarz

Pracuję...