Zakupy w FotoIt

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • mmsza
    Zablokowany
    • 2005
    • 514

Tylko jak ktoś się chce ostrzej potargować to radzę załatwiać z Bogusiem (właścicielem) - ma on decydujące zdanie na temat ceny.

Komentarz

• Scream
      Początki nałogu
      • 2005
      • 295

Zamieszczone przez mmsza
      Tylko jak ktoś się chce ostrzej potargować to radzę załatwiać z Bogusiem (właścicielem) - ma on decydujące zdanie na temat ceny.
      O dobrze wiedzieć. Jak będę zamawiał szkiełka to wywołam Bogusia

Komentarz

• Pikczer
        Pełne uzależnienie
        • 2005
        • 2578

Zamieszczone przez Scream
        O dobrze wiedzieć. Jak będę zamawiał szkiełka to wywołam Bogusia
        Nie Bogusia - tylko ich nowa sekretarke

Komentarz

• Vitez
          zło konieczne
          • 2004
          • 19804

Zamieszczone przez kami74
          OK ja mówię o cenach jakie widnieją na ich strone. A jak się można targować to fajnie, będę wiedział na przyszłość

Hehe... bo ceny na stronie to sa takie jak fakture VAT potrzebujesz. Jesli prywatnie kupujesz to ceny bywaja sporo nizsze. Wystarczy zadzwonic i ponegocjowac.

Komentarz

• esenpe
            Bywalec
            • 2005
            • 173

Tylko kupno osobiste, firma moze i OK, ale ja zrobilem sobie 2 razy wycieczke do Warszawy z wadliwym obiektywem a moglem tego uniknac i jechac za pierwszym razem i nie kupowac wysylkowo.

Komentarz

• lon
              Dopiero zaczyna
              • 2005
              • 36

Czy w przypadku L-ek (np. 70-200 2,8 L IS) mogą sie zdarzyć takie sytuacje, że
              są wadliwe? Czy ktoś miał taki przypadek w FOTOit? Cena tego szkła nie jest niska, więc i jakośc powinna być ok. Ale może ktoś ma inne doświadczenia?

Komentarz

• kami74
                Pełne uzależnienie
                • 2005
                • 1492

Zamieszczone przez Vitez
                Hehe... bo ceny na stronie to sa takie jak fakture VAT potrzebujesz. Jesli prywatnie kupujesz to ceny bywaja sporo nizsze. Wystarczy zadzwonic i ponegocjowac.
                No OK a dowód zakupu jakiś dają przy tych "niższych cenach" ? Czy gwarancja jest realizowanan przez nich
                5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
                MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA

później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..

Komentarz

• mmsza
                  Zablokowany
                  • 2005
                  • 514

Zamieszczone przez kami74
                  No OK a dowód zakupu jakiś dają przy tych "niższych cenach" ? Czy gwarancja jest realizowanan przez nich
                  Jak chcesz to ci dadzą. Gwarancja realizowana za ich pośrednictwem.
                  Choć raz dostałem gwarancję na firmowym kartoniku Canona :wink:

Komentarz

• _ARTI_
                    Coś już napisał
                    • 2005
                    • 98

Zamiennik mojej 24-70 ma przyjechać w tym tygodniu
                    więc chętnie opowiem jak przebiegła wymiana w ramach gwarancji :rolleyes:
                    ...

Komentarz

• mmsza
                      Zablokowany
                      • 2005
                      • 514

Zamieszczone przez _ARTI_
                      Zamiennik mojej 24-70 ma przyjechać w tym tygodniu
                      Czyli co? Tradycyjna, staropolska **** blada z 24-70 jak zwykle?

Komentarz

• _ARTI_
                        Coś już napisał
                        • 2005
                        • 98

Zamieszczone przez mmsza
                        Czyli co? Tradycyjna, staropolska **** blada z 24-70 jak zwykle?
                        nope,
                        mój 24-70 jest szybki i ostry jak Chuck Norris ale
                        ma skazę na powłoce na przedniej soczewce.
                        Minimalna, widoczna tylko po uważnym wpatrzeniu się pod pewnym kątem i nie wychodząca na zdjęciach ale będąca w świadomości
                        ...

Komentarz

• Vitez
                          zło konieczne
                          • 2004
                          • 19804

Zamieszczone przez mmsza
                          Choć raz dostałem gwarancję na firmowym kartoniku Canona :wink:
                          A ja mam blankiety eurogwarancji oraz paragony jako dowod zakupu.

Komentarz

• Zodiakalny Rak
                            Początki nałogu
                            • 2006
                            • 411

re

Nie wiem czy to wazne ale jak bylem w Stodole to dwoch gosci podchodzilo do nich (Fotoit) i oddawalo jakies szkielka Sigmy (kupowane wczesnie u nich) i w ramach takiej transakcji (przyjecie za nizsza od nowego szkla cene) po dolozeniu kilku setek kupowalo sobie nowe szkla. Mnie to zrazilo i poszedlem do innych. Nie chce kupowac juz "macanych" szkiel jako nowych!

PS
                            nie byly to Lki ale ... niesmak pozostal.

Pozdrawiam.
                            z pozdrowieniami

Komentarz

• KMV10
                              Pełne uzależnienie
                              • 2005
                              • 2320

Zamieszczone przez Zodiakalny Rak
                              Nie wiem czy to wazne ale jak bylem w Stodole to dwoch gosci podchodzilo do nich (Fotoit) i oddawalo jakies szkielka Sigmy (kupowane wczesnie u nich) i w ramach takiej transakcji (przyjecie za nizsza od nowego szkla cene) po dolozeniu kilku setek kupowalo sobie nowe szkla.
                              Czy aby na pewno nowe, może też już "przetarte" przez kogoś?
                              I tak właśnie kręci się ten żałosny, zaściankowy rynek foto.

Komentarz

• Zodiakalny Rak
                                Początki nałogu
                                • 2006
                                • 411

Zamieszczone przez KMV10
                                Czy aby na pewno nowe, może też już "przetarte" przez kogoś?
                                I tak właśnie kręci się ten żałosny, zaściankowy rynek foto.
                                Na pewno nowe, chcial/li oddac ta Sigme i doplacajac do nowego wziac cos "wyzej". Pytanie dodatkowe czlowieka z FOTOit (co zwrocilo moja uwage) czy oddajacy ma oryginalne pudelko ... odszedlem natychmiast.

Czytajac watek o TIPach rowniez ktos z forum potwierdzil taka wersje. Nie mam nic przeciwko jesli ktos tam chce kupowac, kilka osob znajacych sie na rzeczy z forum poleca FOTOit! Mnie to zrazilo do tej firmy. Kupilem od gosci po 50tce z Lodzi (prowadza sklep od 1989roku) - nie na tzw. dorobku od roku czy trzech. Na razie jestem zadowolony (350D + KIT + 1Gb PRETEC = 3000pln gwarancja + polska instrukcja). Uwazalem za stosowne napisac - IMO wazne.

Pozdrawiam.
                                z pozdrowieniami

Komentarz

Pracuję...