[Wroclaw] Popludnie 18-19.02 Nocne focenie miasta

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • asterix
    Uzależniony
    • 2005
    • 793

[Wroclaw] Popludnie 18-19.02 Nocne focenie miasta

Jako, ze trzeba Wroclawiakow rozruszac wymyslilismy na dzisiejszym zlocie focenie Wroclawia noca.
    Wstepnie Ja, Tomasz1972 i Nicram oraz ??Cichy??

Ogolnie popoludniu integracja i takie tam macanie sprzetu - wieczor i noc focenie
    Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.
  • Tomasz1972
    Pełne uzależnienie
    • 2005
    • 3042

Zapraszamy serdecznie ludzi z całej POLSKI :-) Może nazbiera się nas więcej niż na dziennym mini zlociku :-)

Komentarz

• akustyk
      gajowy
      • 2004
      • 12226

ja sie jakos wpasuje. powinienem miec jakies (pewnie niedlugie) wychodne, to na ta czesc fotograficzna bym sie stawil
      www albo tez flickr

Komentarz

• asterix
        Uzależniony
        • 2005
        • 793

noo w koncu. Ale Ty masz usprawiedliwienie. Doslownie male usprawiedliwienie i na dodatek rozowe co czasem robi zolty zafarb w biala pieluche
        Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.

Komentarz

• Tomasz1972
          Pełne uzależnienie
          • 2005
          • 3042

Jeżeli jest ktoś chętny z okolic ząbkowic to oczywiście miejsce w aucie się znajdzie . Jestem gotów nawet jechać inną drogą niż ósemka np. przez dzierżoniów , bielawę lub inne okoliczne miejscowości .Kontakt na PW

Komentarz

• RYDZYK007

Jestem Nowy Ale Posty Na Forum Czytam Już Od Dawna .pisze Się Na Ten Wrocław I Nawet Wezme Znajomego.czy Oprucz Statywu Jakaś Broń Jest Potrzebna Czy Za Panowania Pis Wrocław Jest Spoko.pozdrawiam.

Komentarz

• asterix
              Uzależniony
              • 2005
              • 793

nie ma powodow do obaw a idziemy fotografowac a nie walczyc

Komentarz

• RYDZYK007

ok a czy jako nowy na forum też mogę czuć sie zaproszony .

Komentarz

• asterix
                  Uzależniony
                  • 2005
                  • 793

oczywiscie

Komentarz

• Tomasz1972
                    Pełne uzależnienie
                    • 2005
                    • 3042

Zamieszczone przez RYDZYK007
                    ok a czy jako nowy na forum też mogę czuć sie zaproszony .
                    WItamy , witamy i serdecznie zapraszamy :-) :-) :-)

Komentarz

• Nicram
                      Bywalec
                      • 2005
                      • 232

I znowu we Wrocławiu rodowici mieszkańcy będą w mniejszości.
                      jakieś D + sporo zapału

Komentarz

• RYDZYK007

DZIĘKI CHŁOPY ZA ZAPROSZENIE.miałem jechać do karpacza ale przekładam bo wrocław nocą jest śliczny

Komentarz

• Tomasz1972
                          Pełne uzależnienie
                          • 2005
                          • 3042

Gdzie i o której godzinie się spotykamy ?

Komentarz

• Nicram
                            Bywalec
                            • 2005
                            • 232

Może tradycyjnie EMpik, co do godziny - jak dla mnie im później tym lepiej o 17:00 musze być u teściów na oblewaniu remontu potem się wyrywam są ważniejsze sprawy od pijaństwa
                            jakieś D + sporo zapału

Komentarz

• akustyk
                              gajowy
                              • 2004
                              • 12226

dla mnie jak wyjdzie. przed polnoca sie i tak zbiore w troki, zeby cos przysnac przed 4.00 kiedy mala mi sie z reguly budzi na "odrobine milosci mojego tatusia" i karmienie. moza nawet bardziej karmienie
                              www albo tez flickr

Komentarz

Pracuję...