No właśnie - mam poczucie zminejszonego bezpieczeństwa posiadając jak na razie jeden akumulator - kto z kolegów forumowiczy podpowie gdzie kupić go najtaniej - najlepiej jeszcze na fakturę ?? Na razei znalazłęm za 529 zł brutto w Techmarkecie - sprawa dość pilna - będę wdzięczny za podpowiedzi. Acha - nie szukam zamienników bo to chyba nie do końca jest słuszne przy tym sprzęcie.
CAnon NP-E3 - gdzie najlepiej i najtaniej kupić oryginał ???
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
Tu:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=85813195
do kupienia za 149 zł. W opisie "O mnie" firma pisze, ze na zyczenie wystawia FA VAT.EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000 -
Poszukaj na ebay niemieckim jak kupilem 2 nowe np-e3 i wyszlo po 54 euro za szt + koszt wysylki (oczywiscie orginal) + koszty wysylki ok 15 euro.. wiec poszukaj tam
moze cos znajdziesz...co do zamiennikow to tez raczej nie jestem przekonany przy tego rodzaju sprzecie 
pozdr1d Mark II | anon 24-70 f.2.8 | Cnon 70-200 f.2.8 IS | Caon 50mm f.1.4 | TCx2 | Lampka 580 EX | Stfen |LowePro Nature Trekker II | Lowepro Magnum AW i brak umiejetosci..Komentarz
-
-
Ale to taki really-really oryginal? (w sensie pudelko itp.). Te 54EUR kusi... jak sobie przypomne ile dalem za swoj to mnie cholera bierzeZamieszczone przez dan_stoPoszukaj na ebay niemieckim jak kupilem 2 nowe np-e3 i wyszlo po 54 euro za szt + koszt wysylki (oczywiscie orginal)
Komentarz
-
Tak orginal w pudelku
I nawet folia na nim jeszcze byla
Rejestrowalem sie juz dawno .. chyba jak sie zarejestrujesz na Polskim ebay to automatycznie masz konto na innych.. co do kupowania to pare razy juz cos bralem i nie bylo zadnego problemu.. no moze pozatym ze ty jak wczesniej wspominales chcesz fakture a tu moze byc problem...
Ja w swoim zestawie mam 3 baterie (orginalne) i tyle mi wystarczna na wszelkie wypady.. wiec jak bys znalazl to warto sie zapoatrzyc w 2 zapasowe..
teraz patrzylem na ebay nie ma nic orginalnego .. same zamienniki
po prostu musisz sledzic ..
pozd1d Mark II | anon 24-70 f.2.8 | Cnon 70-200 f.2.8 IS | Caon 50mm f.1.4 | TCx2 | Lampka 580 EX | Stfen |LowePro Nature Trekker II | Lowepro Magnum AW i brak umiejetosci..Komentarz
-
Jakby co to mi faktura niepotrzebna
Dzieki za info, bede sledzic, przyda sie na lato
Komentarz
-
Komentarz