Zdechła ładowarka do 20D

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Vitez
    zło konieczne
    • 2004
    • 19804

Zdechła ładowarka do 20D

Sluzyla wiernie ponad rok... teraz ktos (ja? ) zapewne ja rozdeptal, potracil alboco... grunt ze wyglada normalnie, nic nie lata ale zero reakcji na jakakolwiek baterie (zamienniki od Aptela, zamienniki z foto-tip, oryginalna BP-511a od 20D).

Pytanie1: naprawial ktos ladowarke na Żytniej i wie ile sobie zycza?
    Zastanawiam sie czy oplaca sie naprawiac czy tez od razu kupic nowa nieoryginalna (cena ok 90zl) - ok 12:00 sprawdze forum i od odpowiedzi zalezy czy pojade na Zytnia czy od razu zamawiam altenratywe.

Pytanie2: gdyby do soboty nie udalo mi sie naprawic/otrzymac alternatywy to mialby ktos na pare godzin (5 akumulatorkow do naladowania z czego jeden prawie pelny) pozyczyc ladowarke bo na niedziele musze miec komplet naladowanych ?
  • Cichy
    Pełne uzależnienie
    • 2004
    • 7450

Świeć Panie nad jej duszą Ja na wszelki wypadek zabezpieczyłem się kupnem zamiennika, ale kosztował mnie bodaj 15 zł wraz z ładowarką samochodową.
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Komentarz

• dentharg
      Uzależniony
      • 2005
      • 867

Wtrace sie: ladowarka do 350; gdzie mozna kupic zamiennik?
      Postprocessing: AfterShot Pro + pluginy

Komentarz

• KMV10
        Pełne uzależnienie
        • 2005
        • 2320

FORPSI je Evropská housingová společnost. Nabízí služby webhostingu, serverhostingu, registrace doménových jmen a www stránky na serverech Windows/Linux.

Tutaj maja cos taniego a w sumie dojazd do nich nie jest skomplikowany w Warszawie.
        Ostatnio edytowany przez KMV10; 1454.

Komentarz

Pracuję...