View Full Version : Szczecin - Plener w Szczecinie
Witam,
Jest tu kilka osob ze Szczecina.
Moze jest tez ktos kto znajduje czasem chwile na wyjscie w plener i trzasniecie kilku zdjec ?
A moze jest juz na tym forum jakas grupa z mojego miasta ?
Miejsce za kazdym razem do uzgodnienia,
Fajnie byloby dowiedziec sie czegos od innych,
pogadac o tym i owym.
Jesli sa zainteresowani to niech sie ujawnia ;)
Pozdrawiam,
Parteq
Czołem - na mnie możesz liczyć!! Pozdrawiam
Artur
ps. Może zabierzemy kilku nikonowców? :-)
Czołem - na mnie możesz liczyć!! Pozdrawiam
Artur
ps. Może zabierzemy kilku nikonowców? :-)
No to juz nas dwoch ;)
Mysle ze w dwie osoby juz mozna sie fajnie poszwendac.
Ale poczekalbym z konkretnym umawianiem sie.
Licze ze moze ktos sie jeszcze odezwie.
Moje propozycje
- stara gazownia przy Tamie Pomorzanskiej.
Bylem tam kilka razy ale jakos caly czas czuje ze nie mialem dobrego pomyslu na kadr.
No i ciekaw jestem innych pomyslow.
Nikon, Canon - nie wazne, wazny zapal i checi.
Al9 - licze ze wezmiesz swoje m42, chetnie podepne cos nowego,
oczywiscie jesli nie bedziesz mial nic przeciwko.
Al9 - to jak 'all night' ;)
- jakis nocny plener ?
Pozdrawiam,
Parteq
jestem tez chetny ale dopiero po 16.lutego - po sesji
Stara gazownia jest ok, może też Niebuszewo albo ok. Teatru Polskiego? Może też wieczorkiem. Jak nas będzie kilku ze statywami.... to i nie strach łazić... Ok, zbieramy chetnych. Aha - pooglądałem twoje zdjęcia - z Bilbao są super - czepiali się... a m42 już czekają na Ciebie...
nawiasem mówiąc mam tessara 2,8/50 który nie pasuje do obu moch adapterów, moze jest stworzony do Twojego? :-)
al
Stara gazownia jest ok, może też Niebuszewo albo ok. Teatru Polskiego? Może też wieczorkiem. Jak nas będzie kilku ze statywami.... to i nie strach łazić... Ok, zbieramy chetnych. Aha - pooglądałem twoje zdjęcia - z Bilbao są super - czepiali się... a m42 już czekają na Ciebie...
nawiasem mówiąc mam tessara 2,8/50 który nie pasuje do obu moch adapterów, moze jest stworzony do Twojego? :-)
al
Na przeciwko T.Polskiego jest kamienica w ktorej jest serwis tv. Przynajmniej kiedys byl.
Wejscie otaczal bluszcz, w lecie widok jest iscie wioskowo/romantyczno/egzotyczny ;)
W sumie teren niezly, a obok jest Park Zeromskiego - jesli bedzie fajna pogoda to moze byc ciekawie.
Co do wieczornego dreptania ze statywami to jestem jak najbardziej za. Moze deptak Boguslawa i Blonia po zmroku ?
Dzieki za opinie.
A Tessara nie mialem jeszcze w reku, chetnie zobacze jak on sie ma np do Jupitera-9.
al9, dlaczego Tessar nie pasuje do Twoich adapterow ?
Pozdrawiam,
Parteq
Panowie a co byście powiedzieli żeby zacząć od małego browarka ? a potem w teren proponuje wieczorkiem spot na Wałach np. w Colorado i może jakieś fotki trasy zamkowej ? na początek ....
jak by coś to mój GG 4717889...
PS. Ustalmy jakiś termin spotu
Pzdr. DD
browarek jak najbardziej :-)
termin? może piatek najblizszy czyli 10 lutego?
al
browarek jak najbardziej :-)
termin? może piatek najblizszy czyli 10 lutego?
al
Jestem za, ale pewnosc co do wolnego piatku u mnie bede mial w srode,
no i ciekawe jak bedzie z pogoda. W razie beznadziejnej aury plener mozna odpuscic.
Odpuscic plener, bo spotkac sie przy kuflu zawsze mozna.
;)
O prosze, kolega ddarc dalby pomacac i podpiac na chwile legende Tamron'a ?
W koncu czlowiek moglby sie przekonac co z czym, jak i dlaczego.
;)
Bachman - po Twojej sesji tez bedzie mozna sie spotkac.
Pozdrawiam,
Parteq
Janusz Body 06-02-2006, 12:31 No tych ze Szczecina to tu jest wiecej :) Ja to bede dzisiaj w "13 muzach" o 18-tej. Coś tam bedzie interesującego :-) warto obejrzeć.
No tych ze Szczecina to tu jest wiecej :) Ja to bede dzisiaj w "13 muzach" o 18-tej. Coś tam bedzie interesującego :-) warto obejrzeć.
No prosze,
faktycznie, dobrze ze powiedziales,
sprawdzilem - dla zainteresowanych;
Dzień fotografii - otwarcie wystawy fotograficznej Andrzeja Zygmuntowicza oraz spotkanie z prezesem Zarządu Głównego ZPAF Mariuszem Wideryńskim.
Impreza organizowana przez "Klub 13 Muz" i Związek Polskich Artystów Fotografików Oddział w Szczecinie.
Wstęp wolny.
Bede mial dzis czas,
chetnie obejrze.
Moze ktos jeszcze ?
Pozdrawiam,
Parteq
no niestety, opowiecie jak było....
to do piątku...
al
Elandril 06-02-2006, 19:37 Jestem ze Stargardu (30 km od Szczecina). Chetnie bym sie wybral na plener, ale nie w weekend. Mam nadzieje, ze beda w miare systematyczne te plenery :) Moge zabrac stargardzka ekipe jeszcze, ktora mocno zanizy srednia wieku ;)
Ok. Proponuje żebyśmy spotkali się przynajmniej kto może w ten piątek . tz. np. 10.02.2006 . w Colorado o 18:00 jak by coś to zmienimy lokal. Co wy na to ? Pogoda chyba bedzie kijowa wiec chyba nie popstrykamy ale pogadac i wymienic doświadczenia było by miło...
Oczywiście wezme graty do macania w tym Tamrona (dla Peteraq) jak kogoś interesuje to tydzień temu testowaliśmy u kumpla na Canonie 1 D mark 2 to szkło kontra Canon 28-70L 2.8 bo kleś sprzedał 20D ze szkłami żeby wciągnąć tą kobyłę wraz z 70-200 2.8 IS i nie ma szerokiego nic w każdym razie Maj Frend zbaraniał na f4 mój mały Tampon ostrzejszy :cool:
w razie jakby coś to mamy dowody na F5 to juz żyletka , moze wyciagne tego kolesia z 1-ką to opowie....
Pzdr. DD
Ok. Proponuje zebysmy spotkali sie przynajmniej kto moze w ten piatek . tz. np. 10.02.2006 . w Colorado o 18:00
[...]
Oczywiscie wezme graty do macania w tym Tamrona (dla Peteraq)
[...]
No prosze, to zostalem Peteraqiem.
Dobrze ze jeszcze nie Paprakiem.
;)
Jesli bedzie pogoda to ruszymy na trase zamkowa.
Bedzie mozna zaczac od np; zdjec Muzeum Morskiego/Teatru Wspolczesnego.
Obok mamy tez Zamek, a bedac w kupie mozna smialo rozstawic statyw.
Moze jakies inne - bardziej oryginalne pomysly ?
Jesli pogoda oczywiscie wypali.
Bo gdyby bylo tak jak dzis to kaplica.
Pozdrawiam,
Parteq
Spróbuję zamówić lożę - 18.00 piatek :-)
a statywy zabierzmy na wsiakij słuczaj...
aha - elandril - wiemy gdzie jest Stargard :-)
na razie!
al
Janusz Body 07-02-2006, 00:14 Ok. Proponuje żebyśmy spotkali się przynajmniej kto może w ten piątek . tz. np. 10.02.2006 . w Colorado o 18:00 jak by coś to zmienimy lokal. Co wy na to ? Pogoda chyba bedzie kijowa wiec chyba nie popstrykamy ale pogadac i wymienic doświadczenia było by miło...
....
O 18:00 jest juz ciemno jak w d...
A jakie znaki rozpoznawcze i hasło 'najlepsze kasztany sa na placu Pigalle' czy "goździk w butonierce" :-)
zabiorę swoja torbę. Ma napis: NIKON
:-))
hasło:
najlepsze kasztany sa na Placu Pigalle
odzew - sami wiecie
:-)
al
O 18:00 jest juz ciemno jak w d...
To prawda, pozostanie strzelic piekne foty Muzeum, Baszcie lub Zamkowi.
Nie wiem jak jest oswietlony pomnik Adasia na tylach M.Morskiego,
ale jak dolatuje choc slabe swiatlo to mozemy zrobic konkurs na:
"Najlepsza Fota Adasia Po Jasnym Pelnym".
Dodatkowe punkty za foty z reki.
;)
A jakie znaki rozpoznawcze i hasło 'najlepsze kasztany sa na placu Pigalle' czy "goździk w butonierce" :-)
Dekielek Canona w dloni ?
;)
Pozdrawiam,
Parteq
Janusz Body 07-02-2006, 00:32 ...Dodatkowe punkty za foty z reki.
;)...
To by była rewelacja - można by zrobić wystawe w 13-muzach - od tych dzisiejszych heliogramów byłoby chyba ciężko odróżnić ;-)
To by była rewelacja - można by zrobić wystawe w 13-muzach - od tych dzisiejszych heliogramów byłoby chyba ciężko odróżnić ;-)
No nie wiem,
metalowe zawleczki od puszek byly bardzo wyrazne.
Ale gdyby ktos nie utrzymal pionu i "polecial w zielonosc" to ma szanse na podobny material ;-)
Swoja droga doczekalem sie wyjasnienia dosc kontrowersyjnej jak dla mnie nazwy "Podroze" - biorac pod uwage podpisy pod pracami - nie wiedzialem wczesniej zupelnie o co chodzi.
Amator..
Nie ma to jak zobaczyc obrazy 'prawdziwej fotografii analogowej'.
Mozna powiedziec - ze czlowiek sie odchamil po tych wszystkich megapikselach.
;-)
Pozdrawiam,
Parteq
ok. to jesteśmy ustawieni proponuje jako znak rozpoznawczy postawić na stole jakiś obiektyw najlepiej kitowy:D , ja będę za 5 - 18sta. i coś zajmę no chyba że nie będzie wolnych miejsc...
a na poważnie to proponuje podać jakiś tel. awaryjny do jednego z nas żebyśmy się nie szukali jak by ktoś się spóźnił a my w terenie itp.... oto mój tel. 606-817-818
Pzdr. Darek
ok. to jesteśmy ustawieni proponuje jako znak rozpoznawczy postawić na stole jakiś obiektyw najlepiej kitowy:D
Pzdr. Darek
Ok, jakos sie rozpoznamy, moze obiektywow nie bede wykladal, ale plecak i dekielek bede mial pod reka ;)
Do mnie gg w razie czego 187597
al9 - wspominal o rezerwacji.
Moze zrobic rezerwacje dla grupy foto, lub na jakies haslo?
Jesli ktos przyjdzie wczesniej wystarczy ze zapyta kelnera ktory to stolik.
Pozdrawiam,
Parteq
lozy juz nie ma. mamy zarezerwowane dwa stloliki (wysokie) - obok baru. Piatek 18.00
Dla grupy FOTO. Chciałem ustalic hasła i odzewy ale kierownik widac nie oglądał Klosa :-(
al
Chciałem ustalic hasła i odzewy ale kierownik widac nie oglądał Klosa :-(
al
Sie usmialem ;-) ;-)
Ok,
dzieki al9
Pozdrawiam,
Parteq
No to do spotu może jeszcze ktoś dołączy ?
No to do spotu może jeszcze ktoś dołączy ?
Potwierdzam dzisiejsza obecnosc o 18.00 w Colorado.
ddarc, Janusz - bedziecie ?
Ktos jeszcze ? ;)
Pozdrawiam,
Parteq
Czy można się przyłaczyć ? Będę o 18.00.
Czy można się przyłaczyć ? Będę o 18.00.
Jasne,
do zobaczenia ;)
Pozdrawiam,
Parteq
Janusz Body 10-02-2006, 13:02 "No jakżesz bysz" :-) Będę.
Pierwszy w domku....i po spotkanku;-) Miło było tylko troszke za mało czasu żeby się nagadać..ale żeśmy napstrykali:roll:
Janusz Body 10-02-2006, 22:37 Pierwszy w domku....i po spotkanku;-) Miło było tylko troszke za mało czasu żeby się nagadać..ale żeśmy napstrykali:roll:
No jak zwykle czasu za mało :). Zdjecie poszło na maila :)
Pozdrawiam
Janusz
A ja zawsze z jednym po wszelakich plenerkach: Pokażcie efekty :D
A ja zawsze z jednym po wszelakich plenerkach: Pokażcie efekty :D
To pare giga, nie wiem na kiedy sie wyrobimy.. ;)
Pozdrawiam,
Parteq
Witam wszystkich, kiedy nastepny wypad szykujecie ??
Witam wszystkich, kiedy nastepny wypad szykujecie ??
Przed chwila wrocilem z jednoosobowego wypadu na podworko, slonce obfocic.
;-)
Co do wiekszego zebrania sie w kupie to jestem chetny,
cieplej sie zrobilo i mozna nad czyms calodniowym pomyslec.
Moze jakis plener zakonczony grillem w okolicach Glebokiego?
Sa tam fajne polany do tego przygotowane.
Taki luzny pomysl podaje,
Pozdrawiam,
Parteq
Janusz Body 25-06-2006, 15:12 Witam wszystkich po przerwie :-)
Widzę, że ucichło bardzo. Wszyscy zajęci czy jak? Może by tak coś odświeżyć.
Pozdrowionka serdeczne
JB
Ja od 02.07 jestem dyspozycyjny :)
moze nowy watek? bo data w tym juz troche traci myszka ;-)
Z chęcią poznałbym kilku kanonierów jednak dostępny jestem dopiero od 10.07
Z chęcią się wtedy spotkam.
Nie czuję się tutaj organizatorem więc nie zakładam nowgo tematu.
Ja jestem chętna i dostępna z kolei od 20.07 ;)
Witam,
chetnie sie spotkam , jestem wolny cały czas:lol:
Witam,
chetnie sie spotkam , ja też jestem wolny cały czas:lol:
Janusz Body 13-07-2006, 10:55 No panowie! - dziewczyna jest wolna i chętna od 20-tego i nikt nic nie zaproponuje? :-) ;-)
To może 20-tego (Czwartek) na Zamku, na dziedzińcu wewnętrznym o 18-tej. Stamtąd właściwie wszędzie blisko. A może inne propozycje?
Janusz
No panowie! - dziewczyna jest wolna i chętna od 20-tego i nikt nic nie zaproponuje? :-) ;-)
Sama się dziwiłam, już miałam zaproponować jakiś termin, ale Ty jako jedyny odważny mężczyzna - uprzedzieś mnie ;)
To może 20-tego (Czwartek) na Zamku, na dziedzińcu wewnętrznym o 18-tej. Stamtąd właściwie wszędzie blisko. A może inne propozycje?
To może 21? bo mi sprzętu kawałek musi dojść przez net. Godzina mi w sumie odpowiada, ale niech się jeszcze inni wypowiedzą.
No i wypadałoby się umówić na focenie czegoś konkretnego ;) chyba, że Panowie chcą tak na piwo - na to też chętna jestem ;)
No i wypadałoby się umówić na focenie czegoś konkretnego ;) chyba, że Panowie chcą tak na piwo - na to też chętna jestem ;)
dajcie znać co uradziliscie
pozdrawiam
dajcie znać co uradziliscie
pozdrawiam
Jak na razie nic nie "uradziliśmy", wszelkie sugestie/pomysły pisać tutaj :mrgreen:
Jak na razie nic nie "uradziliśmy", wszelkie sugestie/pomysły pisać tutaj :mrgreen:
To ja inaczej: jutro w sobote chcialbym zrobic kilka zdjec - tematyka dowolna, w przyszlym tygodniu bede poza miastem, wiec czwartek moze mnie ominac.
Jesli jest ktos chetny to jutro przed 10.00 zajrze tu sprawdzic ;-)
Pozdrawiam,
Parteq
Niestety u mnie jutro brak sprzętu jeszcze :roll:
Niestety u mnie jutro brak sprzętu jeszcze :roll:
... bo mi sprzętu kawałek musi dojść przez net...
Samo body zostalo?
Bo baterie to moge odstapic.. :)
Parteq
Samo body zostalo?
Bo baterie to moge odstapic.. :)
Parteq
Nie, gorzej, body brak :shock: jutro dopiero będę zamawiać :D
Nie, gorzej, body brak :shock: jutro dopiero będę zamawiać :D
No to pogratulowac i zycze sukcesow ;)
Wychodzi na to ze sam dzis bede straszyl okolice.
Pozdrawiam,
Parteq
Janusz Body 18-07-2006, 11:20 No to jak z tym spotkaniem? Piątek 18:00 na Zamku? Kto się deklaruje? Z Wielgowa mam trochę kawałek i na darmo nie chce mi się jechać.
Janusz
Janusz Body 20-07-2006, 16:16 Oj coś odzew słaby chyba nic z tego :)
Janusz
Jakoś szczecińscy canonierzy nie potrafią się zgrać ;)
Btw wie ktoś z Was może gdzie w tym mieście organizowane są jakieś kursy fotograficzne? ;)
Witam,
Powoli organizuje sie kolejny plener :-)
Jesli sa zainteresowani spotkaniem w tym tygodniu to prosze wpisywac propozycje co do terminu i miejsca pleneru.
Cos uradzimy ;-)
Ode mnie: od srody tego tygodnia jestem dostepny, godzina (ze wzgledu na upal) proponuje w okolicach 17.00 i pozniej.
Miejsce: stara gazowania? Ale ze juz tam kieeedys bylem to cokolwiek innego chetnie obejrze. Chyba ze ktos zaproponuje jakies ciekawe miejsce na swit i wschod slonca ;-)
Pozdrawiam,
Parteq
Janusz Body 24-07-2006, 15:05 Dla mnie termin obojętny - też mi się wydaje, że w południe to fotki wychodzą plaskate :) I tak muszę jechać autem (cholera znowu szlaban na piwo) więc możemy się spotkać gdzieś w centrum - u mnie ja + 4 spokojnie wchodzi - nawet z górą sprzętu. Bagażnik się czasem zacina więc może mi co przybędzie ;-)
Janusz
powiem tak: zainteresowany jestem, zawsze w kilka canonów raźniej, a i nowe miejsca i ludzi też warto poznać......pozdrawiam szczecińskich canonierów
Witam na forum ;)
powiem tak: zainteresowany jestem, zawsze w kilka canonów raźniej, a i nowe miejsca i ludzi też warto poznać......pozdrawiam szczecińskich canonierów
Trzy osoby to juz maly tlumek sie zrobil ;-)
A jakie propozycje macie co do miejsca?
Pozdrawiam,
Parteq
jesli chodzi o plenery nie mam jakichs miejsc szczególnie ulubionych, głównie włóczę sie po jakichś łąkach i innych tego typu miejscach, co do miejskich plenerów nie mam pomysłów
Janusz Body 25-07-2006, 14:37 Pogoda:
jutro - 18:00 +30C
pojutrze - 18:00 +35C
Najlepszym miejscem na spotkanie będzie chłodnia w porcie (kiedyś Gryfu) gdzie trzymali zamrożone ryby - miły chłodek ;-)
Może jednak w piątek o 18:00 na Wałach znowu w Colorado - piwo (ci co mogą) i potem możemy gdzieś podjechać :)
Jak narazie to wiem o pięciu zainteresowanych.
Janusz
Może jednak w piątek o 18:00 na Wałach znowu w Colorado - piwo (ci co mogą) i potem możemy gdzieś podjechać :)
To ja sie podpisuje pod tym terminem.
Pozdrawiam,
Parteq
a zatem piątek Colorado 18
aktualny termin..............dzis 18.........?
Miło było znowu spotkać Canonierów:cool:
hmmmm.......... nawet pare zdjec sie udalo zrobic co "twardszym zawodnikom"....... miedzy innymi stetinowi, jesli ktos ma ochotę obejrzec zapraszam: http://www.bvq.cba.pl/Plener/index.html krytyka mile widziana (konstruktywna rzecz jasna ;) )
Janusz Body 30-07-2006, 20:41 No też mam parę z "Stettin aus Hamburg" - bo ten Szczecin ma na rufie wypisane Hamburg :)
I trochę kolorów Szczecina wieczorem.
http://www.potoczek.mserwis.pl/plener/Stettin-aus-Hamburg.jpg
http://www.potoczek.mserwis.pl/plener/Stettin-Zwei.jpg
http://www.potoczek.mserwis.pl/plener/Schody.jpg
http://www.potoczek.mserwis.pl/plener/Zakochani.jpg
Można "jeździć".
Janusz
PS: W tych zdjęciach PS nie ma wcale - to wszystko prosto z C1. Jedyne co jest z PSa to zmniejszenie.
CrazzyIwan 15-08-2006, 11:03 hmm aktaulne jeszcze spotkania ? Dysponuje czasem do końca sierpnia :) z hocken`em dalimy by rade
Janusz Body 08-10-2008, 21:57 A może by tak coś zorganizować?
Jacyś chętni na przyszły tydzień?
Elandril 08-10-2008, 22:15 Jak na weekend to ja z chęcią :)
P.S. W ten weekend, w sobotę są warsztaty organizowane przez e-cyfrowe. Prowadzącym będzie Wojtek Tkaczyński wykładowca EAF i felietonista fotopolis. Ktoś będzie?
Jak na weekend to ja z chęcią :)
P.S. W ten weekend, w sobotę są warsztaty organizowane przez e-cyfrowe. Prowadzącym będzie Wojtek Tkaczyński wykładowca EAF i felietonista fotopolis. Ktoś będzie?
TO w Szczecinie? poproszę o więcej informacji, z chęcią bym się zjawił.
Elandril 09-10-2008, 01:36 Tu (http://www.e-cyfrowe.pl/baza-wiedzy.php?wf=1#ecFotografowanie&PHPSESSID=613baf71cd60e7610853e089b9012159) jest wszystko napisane. Chyba są jeszcze wolne miejsca.
piotrek72t 09-10-2008, 08:02 Jakoś przeoczyłem ostatnie spotkanie , na nowe piszę się bezwzglednie ;)
Janusz Body 09-10-2008, 19:57 Ja to myślałem o przyszłym tygodniu. Może być dowolny dzień i pora. Ten najbliższy łikend mam niestety zapchany z małymi sznasami na jakieś zmiany.
Może wstępnie rzucimy termin np. czwartek 16 października ?
Elandril 09-10-2008, 20:10 Niestety w czwartek nie dam rady :( Jedynie od piątku do niedzieli jestem w Szczecinie...
Ja niestety w ten łikend uziemiony przeziębieniem i antybiotykiem..ale jeśli już jakaś aktywność powstaje, to się piszę w następnym terminie, coby czegoś od kolegów się nauczyć :) Pozdrawiam.
Slomkowski 15-10-2008, 00:13 Wyrazam swoje zainteresowanie. Chetnie Was poznam:)
piotrek72t 15-10-2008, 11:06 Ja niestey w tygodniu ( tym bieżącym ) nie dam rady, łikend i przyszły tydzien jestem do dyspozycji
Janusz Body 15-10-2008, 11:33 No to ktoś rzuci jakieś hasło na łikend? Może "jak zwykle" w Colorado?
piotrek72t 15-10-2008, 11:46 Sobota 18 ?
Janusz Body 15-10-2008, 11:53 18-ta to chyba trochę za późno. O 19-tej jest już ciemno i za ciemno na zdjęcia. Raczej 16-ta.
piotrek72t 15-10-2008, 12:30 Jesli chodzi o mnie to OK
P.S to zdjęcia też bedziemy robić ? ;)
Elandril 15-10-2008, 16:59 I ja postaram się być. Mam nadzieję, że nic mi nie wypadnie..
Slomkowski 15-10-2008, 18:06 Wybiera sie ktos moze na jutrzejszy koncert TSA w Slowianinie?
Janusz Body 16-10-2008, 15:57 No to jak z tą sobotą o 16-tej. Kto będzie? Nie chce mi się tarabanić z Wielgowa po to, żeby zrobić jeszcze jedno zdjęcie na Wałach i nie spotkać nikogo :)
piotrek72t 16-10-2008, 16:14 Potwierdzam swoją "bytność"
Elandril 16-10-2008, 18:28 Na razie zapowiadam, że będę. Ale na 100% dam znać jutro wieczorem.
Janusz Body 18-10-2008, 13:36 Też będę :)
no i kilka osób było, aczkolwiek nie był to tłum dziki..... było sympatycznie nawet kilka fot powstało
http://www.imagic.pl/files/9774/thumbs/IMG_7027-1.jpg
(http://www.imagic.pl/files/view/9774/IMG_7027-1.jpg)
http://www.imagic.pl/files/9774/thumbs/IMG_7031.jpg
(http://www.imagic.pl/files/view/9774/IMG_7031.jpg)
nawet kilka fot powstało
a najlepsza ta zrobiona z dekielkiem na obiektywie :twisted:
Janusz Body 19-10-2008, 12:38 a najlepsza ta zrobiona z dekielkiem na obiektywie :twisted:
Widzisz, w 50D nawet dekiel na obiektywie nie przeszkadza :mrgreen: :)
piotrek72t 19-10-2008, 13:10 Te z dekielkiem są zawsze najlepsze, no ustepują co najwyżej tym bez filmu/ karty :twisted:
Dziękuję wszystkim uczestnikom "spędu" za bardzo miło spędzony czas !
dobra, jestem juz w kraju i zglaszam gotowosc do kolejnego spotkania w Szczecinie.
piwo i obiektywy obowiazkowe.
rzucajcie terminami panowie, cos pomyslimy ;)
Ja za niedługo będę robił wypad w plener (zadaszony najlepiej z modelką) i chętnie bym skorzystał z dobrych rad innych fotografujących.
Może spotkanie w weekend 5, 6 lub 7 grudnia?
ale to przyjechalbys z modelka, czy jak?
Nie, no sam... bo co, miałbym ją rzucić między "sępy" (bez obrazy ofc)? A co by mi zostało? :P
Po prostu, bym się chciał spotkać, pogadać, poradzić i pofocić :D
Między 20/12, a 3/1 powieniem się kręcić w okolicy...Jakby co, to o "szkłach" zawsze chętnie pogadam. :)
piotrek72t 01-12-2008, 21:15 Jakby co, to o "szkłach" zawsze chętnie pogadam. :)- oszkłach i przy szkle ? też sie piszę :)
|