Co wolno fotografować a czego nie wolno?

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • plluszak
    Dopiero zaczyna
    • 2004
    • 37

Co wolno fotografować a czego nie wolno?

...aby nie miec problemow tak jak niektórzy:
    Wiadomości w Onet - Najnowsze i Najważniejsze Wiadomości z Kraju i Świata
  • Rudi
    Bywalec
    • 2004
    • 241

Nic tylko urządzić plener pod Bumarem , coś mi się zdaje, że chętni na zakup fotek się znajdą może ci w turbanach ??

Komentarz

• Scaramanga
      Początki nałogu
      • 2004
      • 272

To jest dowod na to,ze rzeczywistosc z filmow mojego najukochanszego rezysera Staszka B. nie odeszla do lamusa tylko jest dalej aktualna,a nawet pokusilbym sie o twierdzenie,ze przebila tamte czasy o cala dlugosc przyslowiowego"lba"...
      Bumar Labedy produkuje czolgi,nie "siedze" w czolgach(siedze w samolotach) wiec nie powiem wam czy tam
      produkuja Pt-94 "Twardy",z ktorego na upartego mozna by zrobic scisla tajemnice wojskowa,gdyby nie fakt,ze wszystkie te "ruskie" czolgi byly na uzbrojeniu NRD i zostaly dawno rozpracowane przez ten zachod...ale zaraz,zaraz...przeciez to my juz jestesmy "ten zachod"...Coz,zachod zachodem,ale wrog klasowy nie spi i jak byl "prikaz szto zakazano eta zakazano,paniatna?"
      Ja sie domyslam...brama do zakladu byla zbudowana z tych samych materialow co mysliwce "Stealth"
      i mogla znikac nie trudzac ciecia jej otwieraniem.Naciskal przycisk i...bach..nie ma bramy...zniknela...
      wjezdzal samochod...i bach...jest brama....a ciec mogl tak samo jak od trzydziestu lat mieszac
      skawalony cukier w wystyglej juz herbacie... :wink:
      Latwiej kijek pocieniasic niz go potem pogrubasic...

Komentarz

• satriani
        Początki nałogu
        • 2004
        • 443

Co chcecie u nas najpierw stawia się zarzuty publicznie, a potem sprawdza ich wiarygodność

[ Dodano: 03-09-2004 ]
        z tego co później emitowano w TV to gościu jest pasjonatem foto, poręczał za niego chyba nawet konsul Francji itd, ale jak się zrobiło szum i wciągneło w to ABW to trzeba teraz wyjść z tego bez kompromitacj.

Komentarz

Pracuję...