39 Mpix - cyfrowy średni format
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
No to przełamali skubańcy tą "zaczarowaną" granicę 22 MPix dla średniego formatuZamieszczone przez Nemeo
-
Niezła, tylko kolorystyka jakaś taka kompaktowa. Mało profi :-DCanon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...Komentarz
-
Kupilibyście aparat za 100k PLN ? Zakładając wasze dochody na poziomie , iż Kulczyk w połączeniu z Gudzowatym mogliby wam kamerdynerować. Ja pomimo wszystko chyba nie. Chociaż ludzie freakuja z taką kasą5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..Komentarz
-
Hassel H2D kosztuje coś około połowy tej sumy w podstawowej opcji, a wcale nie jest w Polsce czymś wyjątkowym. Oczywiście nie na rynku amatorskim.Zamieszczone przez kami74Kupilibyście aparat za 100k PLN ?Komentarz
-
Tego średniego to może nie... Ale kilka 1D/1Ds ze stosownymi szkiełkami to bym sobie sprawiłZamieszczone przez kami74Kupilibyście aparat za 100k PLN ? Zakładając wasze dochody na poziomie , iż Kulczyk w połączeniu z Gudzowatym mogliby wam kamerdynerować.
Komentarz
-
Jesli sprzet daje mozliwosci i jakosc, ktorych nie uzyskasz tanszym i szybszym sposobem i do tego ma szanse na siebie posrednio lub bezposrednio zarobic (i to niekoniecznie 1:1) to uwazam, ze warto brac.Komentarz
-
Tą cene fakt że ze szkłem znalazłem tu: http://www.dfoto.pl/sklep/customer/home.php?cat=219 a ze ścianką 39mpix pewnie dużo wiecej by kosztował. KosmosZamieszczone przez Jurek PliethHassel H2D kosztuje coś około połowy tej sumy w podstawowej opcji, a wcale nie jest w Polsce czymś wyjątkowym. Oczywiście nie na rynku amatorskim.5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..Komentarz
-
-
Ta kamera to kleska, za kupe kasy kupa shitu z wbudowanym flashem...
"Czarny pudel na sniegu sie sprawdza"Komentarz
-
Z tego co widze sensor ma rozdz. 22 MPix. Chyba ze nie doczytalem o wymiennych plecach.Zamieszczone przez Jurek PliethNo to przełamali skubańcy tą "zaczarowaną" granicę 22 MPix dla średniego formatu
Komentarz
-
-
ten jest tańszy, "tylko" trochę ponad 40 tys.
granicę 22 mega przekroczyło 2 producentów i to jakiś czas temu
Leaf Aptus 75 ma 33 MP http://www.leafamerica.com/19000_75.htm
Phase One P 45 ma 39 MP http://www.phaseone.com/Content/p1di...ks/P%2045.aspx
ale pliki w okolicach 200 MB to nie jest fajna sprawa.
cen nie znam, ale będą wysokie, oj wysokieNikony, Canony (EOS 50e, AE1, AV1, T70) Olympus, Pentaxy, Minolta, Leica, Hasselblad, Rolleiflex, Voigtlander, FKD (Praktica, Zenit, FED, Zorkij, Kiev, Smiena i to nie wszystko)Komentarz
-
Crop x1,12 raczej powodem do funebralnej rozpaczy nie jest?Zamieszczone przez popmartSensor dimensions: 36.7 x 49.0 mm
niezły FF
Komentarz
-
ja chyba nie łapie jaki corp ?
36,7 x 49 to 2 x więcej niż pełna klatka a jeśli chodzi ośredni format to 1,12 do jakich proporcji ?Komentarz
Komentarz