plecak foto z komorą na laptopa

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • dazz
    • 2026

plecak foto z komorą na laptopa

Dziś kupiłem Lowepro Computrekkera. Niestety mój laptop się w nim nie mieści, brakuje centymetra. Znacie jakieś placaki z komorą na laptopa większą niż 30,5x4x38 ? Oczywiście chodzi o plecaki w podobnej cenie co computrekker.
  • Błajo
    Początki nałogu
    • 2005
    • 473

Fomei tez ma kieszen na lapa... ale czy wieksza?
    Sprzęt: Canon + wymienne obiektywy + zewnętrzna lampa błyskowa

Komentarz

• Jurek Plieth
      Pełne uzależnienie
      • 2004
      • 2087

Zamieszczone przez dazz
      Dziś kupiłem Lowepro Computrekkera. Niestety mój laptop się w nim nie mieści, brakuje centymetra. Znacie jakieś placaki z komorą na laptopa większą niż 30,5x4x38 ? Oczywiście chodzi o plecaki w podobnej cenie co computrekker.
      Oczywiście Crumpler
      Szukaj w archiwum, posty Snowboardera i moje.
      http://plieth.com

Komentarz

• dazz

a używał ktoś może computrekker wersji Plus czyli wersji na lapa 17'' ? Według opisu mam on komorę laptopa cm węższą ale mi się wydaje to niemożliwe. Albo może wiecie gdzie w 3mieście można obejrzeć ten plecak ?

Komentarz

• feder
          Bywalec
          • 2005
          • 203

Spróbuj zadzwonić do fotonetu - ostatnio jak u nich byłem, to byli dosłownie zawaleni róznymi torbami lowepro.
          Kiedyś miałem EOSa 350d z kitem...

Komentarz

• AGO
            Początki nałogu
            • 2005
            • 351

chyba latwiej looknac np na www.lowepro.com i poszukac po typie i wybrac odpwiedni rozmiar

Komentarz

• dazz

Zamieszczone przez feder
              Spróbuj zadzwonić do fotonetu - ostatnio jak u nich byłem, to byli dosłownie zawaleni róznymi torbami lowepro.
              Foto-net prowadzą moi znajomi i oczywiście od razu porozmawiałem z nimi - nie mają żadnych computrekkerów.

Zamieszczone przez AGO
              chyba latwiej looknac np na www.lowepro.com i poszukac po typie i wybrac odpwiedni rozmiar
              Patrzyłem już zanim kupiłem plecak. Wymiary podane na stronie nie uwzględniają zaokrąglenia plecaka oraz tego, że suwaki nie rozsuwają się najszerszego miejsca. Oglądałem też inne plecaki na stronie i niestety nie ma szerszych. Pytam czy znacie plecaki inncyh producentów, szukałem po necie i nie wiedze niestety nic z nieci większą komorą na laptopa.

Komentarz

• sergi
                Początki nałogu
                • 2004
                • 413

to może laptopa zmień na mniejszego
                5DmkII, Canon 24-70 f/2.8, Canon 85 f/1.8, Canon 70-200 f/4, 430 EX
                :: Banki Zdjęć - sprzedaż zdjęć w agencjach microstock
                :: Motywy wordpress

Komentarz

• Jurek Plieth
                  Pełne uzależnienie
                  • 2004
                  • 2087

Zamieszczone przez dazz
                  Pytam czy znacie plecaki inncyh producentów, szukałem po necie i nie wiedze niestety nic z nieci większą komorą na laptopa.
                  No przecież już Ci napisałem, że Crumpler!

Komentarz

• Jac
                    Pełne uzależnienie
                    • 2004
                    • 4813

Zamieszczone przez Jurek Plieth
                    No przecież już Ci napisałem, że Crumpler!
                    to ja tylko dodam zeby sie nie sugerowac wygladem strony... plecaki sa naprawde przemyslane a nie tylko trendy...
                    Instagram

Komentarz

• dazz

Zamieszczone przez Jac
                      to ja tylko dodam zeby sie nie sugerowac wygladem strony... plecaki sa naprawde przemyslane a nie tylko trendy...
                      Na pierwszy rzut oka wyglądają super. Wiesz może kto je sprzedaje w rozsądnych cenach ? Bo jak narazie widzę tanie nie są

Komentarz

• Jurek Plieth
                        Pełne uzależnienie
                        • 2004
                        • 2087

Zamieszczone przez dazz
                        Na pierwszy rzut oka wyglądają super. Wiesz może kto je sprzedaje w rozsądnych cenach ? Bo jak narazie widzę tanie nie są
                        Jedna pani na eBayu. Można dogadać się co do ceny i formy wysyłki, tak, aby cła nie bulić... Użytkownik ma ksywkę photococan

Komentarz

• maku
                          Uzależniony
                          • 2004
                          • 563

Przedstawiciel jest w Poznaniu. Czacha podał kiedyś nawet namiary.

http://canon-board.info/showthread.php?t=42&page=23&highlight=crumpler

Pogadaj z nimi. Często tak robię w takich sytuacjach i się udaje.

Komentarz

• K2_verti
                            Bywalec
                            • 2005
                            • 214

spróbuj plus AW compu.
                            chociaż podają że ma takie rozmiary: 29,5 x 4,8 x 47,5. centymetr za mało!, może na ścisk
                            jutro sprawdzę jak pasują tenby. mam laptopa który ma jeden z bokow 30 a drugi 36
                            D3, D700, 24-70/2.8 (N), 70-200 VRII(N), SB-900(N), 50/1.8 (N)

Komentarz

• K2_verti
                              Bywalec
                              • 2005
                              • 214

może tenba DB-15CL: ma "pojemnik" na laptopa: 40 x 33. ?
                              tamrac cyberPack 6 Backpack 5256 - 30:38?
                              D3, D700, 24-70/2.8 (N), 70-200 VRII(N), SB-900(N), 50/1.8 (N)

Komentarz

Pracuję...