[photoSIG] Baldiego wypociny cyfrowe :)

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Baldi
    Coś już napisał
    • 2004
    • 53

[photoSIG] Baldiego wypociny cyfrowe :)

Witajcie
    Rzućcie gałką - dwie (na razie) fotki z weekendowej sesji z bardzo uroczą osóbką o imieniu Iwonka.
    W sumie pierwsza moja cyfrowa sesja z modelką Ciekawe doświadczenie ... W przeliczeniu na negatywy wywaliłem 8 negatywów .... normalnie już bym zbankrutował, nie wspominając ile czasu by zeszło na skanowanie fotek .... hi hi
    A zatem:
    Iwonka 1
    Iwonka 2
    Pozdrowionka
    Baldi

• JaW
    Początki nałogu
    • 2004
    • 258

Jakies miniaturki mi sie pokazują Szkoda, bo Iwonka ciekawa jest chyba... zapodaj linka do wiekszej ilosci fotek, jesli wrzucisz na jakis normalny serwer
    Pozdr - JaW
    Moja galeria Fotojaw
    Moje zdjęcia na plfoto
    Kiedyś miałem: 300D, Canon 28-135 IS, Canon 100mm Macro USM, Canon 50mm f/1.8, 550EX

Komentarz

• Baldi
      Coś już napisał
      • 2004
      • 53

Żeby przeglądać zdjęcia na photosigu trzeba być zarejestrowanym użytkownikiem
      Rejestracja podstawowa jest FREE, więc zachęcam wszystkich do korzystania z tego portalu.
      Fotograficy z CAŁEGO świata tam fotki wrzucają i jest o niebo lepszy od każdego polskiego tego typu wynalazku .... więc just do it
      Pozdro
      Baldi

Komentarz

• Krzychu
        Pełne uzależnienie
        • 2004
        • 3611

Zamieszczone przez Baldi
        Żeby przeglądać zdjęcia na photosigu trzeba być zarejestrowanym użytkownikiem
        Rejestracja podstawowa jest FREE, więc zachęcam wszystkich do korzystania z tego portalu.
        Fotograficy z CAŁEGO świata tam fotki wrzucają i jest o niebo lepszy od każdego polskiego tego typu wynalazku .... więc just do it
        Pozdro
        Baldi
        Jeden szczegół - wieść gminna niesie że po rejestracji dostaje się tony spamu, więc ostrożnie...
        Pozdrowienia,
        KZ
        KZ Aviation Photography

Komentarz

• Baldi
          Coś już napisał
          • 2004
          • 53

he he
          i tak dostaje tony spamu .... a maila na którym jestem zarejestrowany w photoSIGu używam od dobrych pięciu lat, i mam go porejestrowanego w milionie miejsc
          spamu się nie uniknie ... a portal uważam wart jest poświęceń bo maca bardzo ciekawych fotek
          Pozdro

Komentarz

• santiblue
            Początki nałogu
            • 2004
            • 322

To trzeba zalozyc dodatkowy adres mailowy tylko do rejestrecji w takich miejcach
            dSLR + coś tam...

Komentarz

• Vitez
              zło konieczne
              • 2004
              • 19804

A rzeczywiscie jakos sporo spamu mi przybylo od czasu gdy sie zarejestrowalem na photosig . Madry Polak po szkodzie.
              Co do Iwonki - krotko ocenie bo nie lubie krotkowlosych kobiet (wiem, wiem, nie modelki sie ocenia, ale kazdy ma jakies uprzedzenia ) - zdjecie 1 OK, na zdjeciu 2 nie podoba mi sie mina. I tyle 8)

Komentarz

Pracuję...