System filtrów Cromatek

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Marcoone
    Dopiero zaczyna
    • 2005
    • 42

System filtrów Cromatek

Wykorzystując falę zainteresowania filtrami, która powstała po lekcji Akustyka mam pytanie dotyczące wymienionego w temacie systemu filtrów. Czy nie wiecie gdzie można dostać (w sieci lub w sklepie w realu) adaptery pod różne średnice obiektywów ?
    Niejako "odziedziczyłem" ten system po szwagrze, jednakże adaptery mam tylko na średnice 49 i 52 mm, a to nie pasuje pod obiektywy posiadane przeze mnie i te, które zamierzam w najblizszym czasie nabyć.
    EOS 33 / EOS 300 / Tamron 28-75 2.8 XR Di / kit 28-90 / Sigma 70-300 APO Macro Super II / polar HOYA HMC i trzy deki
  • Theoo
    Bywalec
    • 2006
    • 157

Chyba tylko giełda foto. W warszawie zaopatrzyłem się w 4 przejściówki po 15/ zet każda. I fajnie jest i miło jest.
    MOŻE MI SIĘ CHCEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!

Komentarz

• Marcoone
      Dopiero zaczyna
      • 2005
      • 42

No właśnie, chyba tylko polowanie na giełdzie pozostaje bo w sieci nic nie znalazłem. Z tym, że Warszawa troszkę za daleko jak na wypad po adapter. Może ktoś widział te adaptery na giełdzie we Wrocławiu.
      EOS 33 / EOS 300 / Tamron 28-75 2.8 XR Di / kit 28-90 / Sigma 70-300 APO Macro Super II / polar HOYA HMC i trzy deki

Komentarz

Pracuję...