wlasnie przegladam cb na palmie (dell axim) strasznie rozwala mi sie text i uklad strony. macie jakkies doswiadczenia w w/w. sety juz sprawdzilem i sa ok. any expir §
CB FORUM a PALM
Zwiń
X
-
CB FORUM a PALM
ooooooooooj juz na LCD, fit nic mi nie daje Jac -> masz racje sygnatyury to 50% ale .. z braku laku... najważniejsze, że jakoś się to czyta
pozdr
-
hm.. jeśli Twoj palm ma 640x480 to jest caki cwany program do "Zwiekszania rozdzielczosci".. naprawde bardzo wygodnie oglada sie www.. na moim iPAQ hx4700 canon-board wygląda piękniscie.. obracam ekran poziomo i biore zeby pokazywalo prawdziwe wymiary strony bez rozciągania na caly ekran.. widac prawie 100% szerokosci strony
Komentarz
-
Właśnie o to chodzi -> by wykorzystać "poziomistość" palma, dzięki popatrzę czy maja tam coś na della. thx rgdsZamieszczone przez yogi-bearhm.. jeśli Twoj palm ma 640x480 to jest caki cwany program do "Zwiekszania rozdzielczosci".. naprawde bardzo wygodnie oglada sie www.. na moim iPAQ hx4700 canon-board wygląda piękniscie.. obracam ekran poziomo i biore zeby pokazywalo prawdziwe wymiary strony bez rozciągania na caly ekran.. widac prawie 100% szerokosci strony
... ale wystarczy wejsc w Panel Użytkownika -> Edycja Opcji -> Opcje wyświetlania wątków -> Widoczne elementy postów i odznaczyc np podpisy, albo wszystko.Zamieszczone przez b'Artooooooooooj juz na LCD, fit nic mi nie daje Jac -> masz racje sygnatyury to 50% ale...
Zmniejszenie w tych opcjach ilosci wyswietlanych postow na strone rowniez moze pomoc.Komentarz
-
Dzięki za podpowiedź Vitez. Problem był "urlopowy" i jak urlop sie skończył
ale na przyszłośc pokombinuję