[zabol] to i ja dorzucę swoje foto :P

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • zabol
    Uzależniony
    • 2005
    • 643

[zabol] to i ja dorzucę swoje foto :P

I co państwo canonierzy i canonierki na to???

• Pszczola
    Pełne uzależnienie
    • 2004
    • 1760

Albo mam cos nie tak jak trzeba poustawiana Opere, albo FW cos mi blokuje, bo wyswietla mi sie tylko strona 'tytulowa" i nie mozna dalej wejsc.
    EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000

Komentarz

• -=Festyk=-
      Uzależniony
      • 2005
      • 666

Mi wszystko ładnie wchodzi,a mam IE

||Galeria

Komentarz

• lemina
        Coś już napisał
        • 2005
        • 69

Mi się ładnie ładuje (firefox), ale tak trafiłam sobie na takie coś: http://www.zabol.harcowka.net/foto_2/photos/photo13.jpg - szczerze mówiąc - nie podoba mi się... Gdyby było w połączeniu z drzewem oryginalnym... A tak - te falowanie wywołuje u mnie prawie chorobę morską. To tak na szybko.

Edit: Jeśli chodzi o resztę, to generalnie mi się podobały "Fotografie światłem malowane", aczkolwiek podtrzymuję to, co napisałam wyżej. Poza tym obciąłeś łabędziom głowy w odbiciu , kura mogłaby być bardziej na ostro i może za dużo żółtego koloru? (ale to moje osobiste wrażenia.
        Ostatnio edytowany przez lemina; 2867.

Komentarz

• Pszczola
          Pełne uzależnienie
          • 2004
          • 1760

Zamieszczone przez -=Festyk=-
          Mi wszystko ładnie wchodzi,a mam IE
          A mi generalnie o tu chodzi, zeby nie wszystko wchodzilo ;-)
          EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000

Komentarz

• zabol
            Uzależniony
            • 2005
            • 643

zainstaluje opere i zobacze co jest grane, strone testowałem pod IE i Firefox-em zapomniałme o operze.

Komentarz

• zabol
              Uzależniony
              • 2005
              • 643

no i stało się wyssałem ze strony opery opere 8 i wszystko u mnie śmiga tak samo jak na IE czy Firefox-ie

Komentarz

• stdanielo
                Pełne uzależnienie
                • 2005
                • 1081

Mi się bardzo ale to bardzo przyjemnie "konsumowało" tą galerię. Popraw literówke w ostatniej zakładce
                www.kondereszko.pl
                https://www.flickr.com/photos/stdanielo/

Komentarz

• Pszczola
                  Pełne uzależnienie
                  • 2004
                  • 1760

Zamieszczone przez zabol
                  no i stało się wyssałem ze strony opery opere 8 i wszystko u mnie śmiga tak samo jak na IE czy Firefox-ie
                  Sprawe obadalem. to nie jest problem z przegladarka. W FW mam wlaczone blokowanie co poniektorych niebezpiecznych, wykonywalnych kodow, skryptow itp. Czyli albo jestem przewrazliwiony na punkcie bezpieczenstwa sieciowego, albo stronka nie jest user friendly.

Komentarz

• zabol
                    Uzależniony
                    • 2005
                    • 643

stdanielo Wielkie dzięki literówke poprawie jak tylko bedę miał dostęp do kompa w domu.

Komentarz

• Nemeo
                      Pełne uzależnienie
                      • 2005
                      • 1757

Albo mam cos nie tak jak trzeba poustawiana Opere
                      Mi na operze wszystko gra.

Komentarz

• zabol
                        Uzależniony
                        • 2005
                        • 643

teraz zmienił się adres i wygląd, choć ten stary adres też jest aktualny. www.danielfrymark.pl

Komentarz

Pracuję...