instrukcja eos 350d

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • waldsurf

instrukcja eos 350d

Witam wszystkich stałem się nieszczęśliwym posiadaczem EOS 350D bo bez polskiej instrukcji obsługi może ktoś byłby w stanie mi pomóc. Pozdrawiam
  • GaGacek
    Bywalec
    • 2005
    • 235

http://canon-board.info/search.php

http://canon-board.info/showthread.php?t=3725

pozdrawiam
    Are you brave enough?

Komentarz

• AGO
      Początki nałogu
      • 2005
      • 351

Zamieszczone przez waldsurf
      Witam wszystkich stałem się nieszczęśliwym posiadaczem EOS 350D bo bez polskiej instrukcji obsługi może ktoś byłby w stanie mi pomóc. Pozdrawiam
      Pewnie mama ganiala aby sie jezykow uczyc ... a teraz sie jest "nieszczesliwym" bo ani me ani be po angielsku, niemiecku

Komentarz

• Rumcajs

Zamieszczone przez AGO
        Pewnie mama ganiala aby sie jezykow uczyc ... a teraz sie jest "nieszczesliwym" bo ani me ani be po angielsku, niemiecku
        Niemiecki to język zaborców ma prawo czuć do niego wstręt i to go w zupełności usprawiedliwia że go nie zna. :neutral:

Komentarz

• Gregg
          Bywalec
          • 2005
          • 222

To dobrze że nie jest polskim Niemcem który zapomniał mowy ojczystej... jak coponiektórzy...

Komentarz

• ep09gregory
            Coś już napisał
            • 2005
            • 98

na tej stronce masz do sciagniecia instrukcja jest w pdf
            Canonik 50D +24-105 L+70-200 L F4+430 EXII

Komentarz

• klekot

Ja mam ładną istrukcję jak chcesz to napisz do mnie [email protected] to ci prześlę.

Komentarz

• klekot

Zamieszczone przez klekot
                Ja mam ładną istrukcję jak chcesz to napisz do mnie [email protected] to ci prześlę.
                Moja instrukcja jest w pdf i zajmuje bardzo dużo miejsca. Niestety nie da się jej przesłać pocztą ani skompresować. Może ma ktoś jakiś pomysł jak można ją komuś przesłać ?

Komentarz

• viTo
                  Bywalec
                  • 2006
                  • 130

wrzuc ja na serwerek i podaj linka... ja mam ale mam tylko ksiazeczke... jakbym mial jak przeslac, to bez problemu, ale skanowac mi sie nie chce :-/
                  EOS 350D + KIT + Tamron AF 28-105/4,0-5,6 + Tamron AF 70-300/4,0-5,6 LD Macro 1:2 + GOODRAM 1GB x80 + Sandisk Ultra II 1GB +PRETEC 4GB 233x + statyw + torba no i Plecak na rowerek :razz:
                  Nic, tylko focic, focic i jeszcze raz focic... :rolleyes:

Komentarz

• matiax

cze

Tez mam instrukcje polskie w pdf-ie do 350D i do 400D po około 42MB. Tylko poradźcie na jaki serwerek to wrzucać? a może Canon Board ma jakiś serwer fTP z możliwością uploadu?

hej

Komentarz

• root
                      Bywalec
                      • 2006
                      • 146

boże, litości ... http://lech.biezanow.net/instrukcje/350d.zip
                      :}

Komentarz

• viTo
                        Bywalec
                        • 2006
                        • 130

a moze wrzucisz to na np. http://www.megaupload.com/pl/ lub http://rapidshare.com/ tutaj powinno to wejsc i za free - ale z tego co pamietam to chyba jest jakies ograniczenie co do ilosci dni przechowywania na serwerku.
                        EOS 350D + KIT + Tamron AF 28-105/4,0-5,6 + Tamron AF 70-300/4,0-5,6 LD Macro 1:2 + GOODRAM 1GB x80 + Sandisk Ultra II 1GB +PRETEC 4GB 233x + statyw + torba no i Plecak na rowerek :razz:

Komentarz

• Cichy
                          Pełne uzależnienie
                          • 2004
                          • 7450

No przecież instrukcja jest pod linkiem wyżej, po co kombinować ?
                          O obiektywach wiem prawie wszystko

Komentarz

• viTo
                            Bywalec
                            • 2006
                            • 130

no tak, tylko nie zauwazylem tego i napisalem posta... ale jak juz jest to niech tak zostanie :-)

Komentarz

• Matman

witam

Witam wszystkich własnie znalazłem tą dyskusje i sie zarejestrowałem bo mam plisa.
                              Potrzebuję instrukcji do eosa 400d po polsku. w pdf albo innej formie elektronicznej.
                              Aparat przyjedzie do w grudniu i bedzie to moja pierwsza lustrzanka wiedz chciałbym poczytać o nim i przygotowac sie na jego przybycie.
                              Jesli bedzie potrzeba udostępnie miejsce na serwerze ale jesli ktoś takową dysponuje prosiłbym o sume kontrolna do emule byłoby to najwygodniejsze.
                              pozdrawiam wszystkich.
                              Matman

Komentarz

Pracuję...