Polskie menu w 350

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Nene

Polskie menu w 350

Witam,
    Jestem tu nowy wiec proszę o wyrozumiałość, być może nie znalazłem postu na ten temat. Kupuję 350 i byłem ciekaw czy jest do tego polskie menu. W serwisie odpowiedzieli mi ze nie ma i nie przewiduje się dla tego modelu. Może ktoś z was ma inne informacje. Czytałem tu na forum o możliowsci implementacji polskiego menu w 300. Drugą informacją jest firmware. Czym rówżni się 1.02 od 1.03 jakie zmiany i ulepszenia zostały wprowadzone.
    Dziękuję za wszsytkie odpowiedzi.
    Piotr
  • Błajo
    Początki nałogu
    • 2005
    • 473

czym rówżni się 1.02 od 1.03 jakie zmiany i ulepszenia zostały wprowadzone.
    http://www.dpreview.com/news/0510/05..._350dfw103.asp

A co do jezyka to nie ma i raczej nie bedzie... mialem w 300D polski jezyk i ciezko mi bylo troche przeskoczyc na 350D... ale jak nie miales jeszcze Canona z PL to spoko Menu jest czytelne...
    Sprzęt: Canon + wymienne obiektywy + zewnętrzna lampa błyskowa

Komentarz

• Wazee
      Dopiero zaczyna
      • 2005
      • 25

w sumie to jak masz polską instrukcję to po co ci polskie menu
      nie jest to tak skomplikowane, żeby sobie nie dać rady

Komentarz

• Nene

Nie o to chodzi. Tylko o poważne podejscie Canona do sprawy. Nie czuje sięgorszy niż jakiś Niemiec , Franzuz czy Rusek . Do tego w 300 można to instalować bo już ktoś na to wpadł. Dzięki , znam angielski i nie przeszkadza mi to ale chciałbym wiedzieć czy juz ktoś o tym mysli albo wie.

Komentarz

• asterix
          Uzależniony
          • 2005
          • 793

tak to by canon musial tlumaczyc na czeski, pakistanski, koreanski itd itd..
          tam nie masz eseju do czytania tylko kilka funkcji, ktore lepiej jak nauczysz w jez. angielskim - operujac polskimi nazwami pewnie nawet tutaj by Cie nie zrozumiano
          Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.

Komentarz

Pracuję...