Jakie zmiany w Canon 20D?

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • emtey

Jakie zmiany w Canon 20D?

Witam.
    Mam pytanie odnośnie aparatu Canon 20D, słyszałem, że w listopadzie na rynek weszły aparaty Canon 20D z wprowadzonymi poprawkami i nowym firmwarem 2.03 i jesli to prawda to co oprócz nowego fimware zostało zmienione w tym aparacie i czy warto jest szukac aparatu z tego nowego wypustu czy moze nie rózni sie on zasadniczo od poprzednika?? Ponieważ chcę kupic w najbliższym czasie ten aparat za wszelkie informacje będę bardzo wdzięczny.
    Pozdrawiam wszystkich
  • Kubaman
    Pełne uzależnienie
    • 2004
    • 4709

a gdzie to słyszałeś?

pytam, bo ktoś ci kitu nawciskał, więc lepiej wiedzieć kto.
    www.jakubszyma.pl

www.szyma.com

Komentarz

• emtey

To mógłbyć kit więc dlatego się chcialem zapytać, wyczytałem to na jednej z aukcji allegro, sprzedawca podał takie informacje, że aparat jest z nowego wypustu i ma wprowadzone jakies poprawki (chyba chodziło m.in. o autofocusa - ale nie pamiętam dokładnie)

Komentarz

• solti
        Pełne uzależnienie
        • 2005
        • 1159

Chyba już kiedyś było na forum o tamtej aukcji. To po prostu był sprzedawca uczciwy inaczej
        Sprzęt jest ważny, ale ważniejsze są chęci i umiejętności Niestety ja mam tylko chęci
        galeria na forum Canon-board
        galeria na stronie lotnictwo.net.pl
        galeria.solti.pl

Komentarz

• hekselman
          Uzależniony
          • 2005
          • 568

A może gość poczytał o tym "astronomicznym" 20D i pomyślał że on też to ma?....

Komentarz

• solti
            Pełne uzależnienie
            • 2005
            • 1159

Ale wtedy aparat musiałby mieć oznaczenie 20Da. A poza tym to ten model wszedł na rynek chyba wczesniej niż w listopadzie i jest sporo droższy od 20D, a do większości zastosowań i tak dużo lepiej nadaje się zwykła wersja.
            Sprzęt jest ważny, ale ważniejsze są chęci i umiejętności Niestety ja mam tylko chęci
            galeria na forum Canon-board
            galeria na stronie lotnictwo.net.pl
            galeria.solti.pl

Komentarz

Pracuję...