FE lock i dlaczego preflash nie dziala (Rebel XT)

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • m.r

FE lock i dlaczego preflash nie dziala (Rebel XT)

Dlaczego FE lock uzywany zgodnie z instrukcja nie dziala? tzn. nie daje żadnych wynikow. nie dostaje wynikow prawidlowej expozycji. probuje na Av Tv i M.
    Po co wogle jest ten preflash??? Czy moze po prosty preflash nie dziala z wbudowana lampa? Czy lampa strzela zawsze z taka sama sila we wszystkich trybach? Jesli tak to skad mam wiedziec jaka dobrac expozycje pod M (myslalem ze pre flash mi podpowie a tu guzik... po co wiec on...)
    Aparat to Rebel xt czyli po naszemu 350tka
    Gdzie mozna o tym wszystkim poczytac? instrukcje zdaje sie mam juz opanowana...

pozdrawiam
    m.r
  • tomosj
    Dopiero zaczyna
    • 2005
    • 34

Zamieszczone przez m.r
    Dlaczego FE lock uzywany zgodnie z instrukcja nie dziala? tzn. nie daje żadnych wynikow. nie dostaje wynikow prawidlowej expozycji. probuje na Av Tv i M.
    Po co wogle jest ten preflash??? Czy moze po prosty preflash nie dziala z wbudowana lampa? Czy lampa strzela zawsze z taka sama sila we wszystkich trybach? Jesli tak to skad mam wiedziec jaka dobrac expozycje pod M (myslalem ze pre flash mi podpowie a tu guzik... po co wiec on...)
    Aparat to Rebel xt czyli po naszemu 350tka
    Gdzie mozna o tym wszystkim poczytac? instrukcje zdaje sie mam juz opanowana...
    Nie jestem adminem tego forum, ale nie mogę już czytać ciągle tych samych pytań.
    Wystarczyło przeczytać choćby wczorajsze posty:
    http://canon-board.info/showthread.php?t=6845
    5D mark II, kilka szkieł i mocne światło

Komentarz

• m.r

Zamieszczone przez tomosj
      Nie jestem adminem tego forum, ale nie mogę już czytać ciągle tych samych pytań.
      Wystarczyło przeczytać choćby wczorajsze posty:
      http://canon-board.info/showthread.php?t=6845
      moze dlatego ze tam nie pada odpowiedz na moje pytanie...

Komentarz

• Kubaman
        Pełne uzależnienie
        • 2004
        • 4709

Zamieszczone przez m.r
        moze dlatego ze tam nie pada odpowiedz na moje pytanie...
        Jest tam dokładna odpowiedź na twoje pytania, jeśli chodzi o problem. Jeśli chodzi o pytanie "gdzie można o tym przeczytać" to dostałes odpowiedź w poście mojego przedmówcy. Nie wspominając, że na forum jest FAQ dotyczący lamp błyskowych, dokładny jak mało gdzie - tylko trzeba dobrej woli.
        www.jakubszyma.pl

www.szyma.com

Komentarz

• Raff
          Uzależniony
          • 2005
          • 778

poświęć "chwile" na zabawe z FEL a pewnie wreszcie zaskoczysz!

Komentarz

Pracuję...