Witam, zlecono mi zrobienie zdjęcia pewnego produktu (do folderu reklamowego), wyczyszczenie tła oraz wstawienie specyficznego cienia. Robotę wykonałem, teraz zastanawiam się ile można skasować firmę zlecającą mi tą robotę. W jakich cenach sprzedajecie swoje packshoty?
Ceny packshotów
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
-
Jest to firma, z którą mam podpisaną umowę o współpracę (jestem tam informatykiem), więc zarząd wierzy w to, że nie naciągnę ich na zbyt wysokie kosztyZamieszczone przez sail0rheh.. to fajna kolejnosc.. najpierw robota potem oferta
Komentarz
-
policz sobie ilosc zdjec, ich obrobke i czas pracy
tu masz ustawowe stawki
Komentarz
-
Cena za zdjęcia produktów wachają się od 50 - 2500 za sztukę.
Koszt obróki od 70 - 350 za godzinę oracy operatora.
Wszystko zależy od stopnia trudności i jakości pracy wymaganej przez klientaKomentarz
-
-
łomatko... gdzie sa takie stawki? Chyba w warszawce w najlepszych agencjach...Zamieszczone przez ChrisBCena za zdjęcia produktów wachają się od 50 - 2500 za sztukę.
Wszystko zależy od stopnia trudności i jakości pracy wymaganej przez klientaSprzęt: Canon + wymienne obiektywy + zewnętrzna lampa błyskowaKomentarz
-
Chyba takZamieszczone przez Błajołomatko... gdzie sa takie stawki? Chyba w warszawce w najlepszych agencjach...
W Tarnowie 1,50
Z obróbką ;P
*ŻałośćCanon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II
Komentarz
-
Rozpiętość cenowa jest dosyć dużaZamieszczone przez ChrisBCena za zdjęcia produktów wachają się od 50 - 2500 za sztukę.
Wszystko zależy od stopnia trudności i jakości pracy wymaganej przez klienta
Moje zdjęcie nie jest może super, ale jest zdecydowanie lepsze od packshotów, które wcześniej owa firma zakupiła (niestety nie wiem za ile). Może w takim razie, któryś z Was oceni moją pracę?
Ostatnio edytowany przez Gość; 3593.Komentarz
Komentarz