Peli - niezniszczalne kufry

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • sid
    Uzależniony
    • 2004
    • 643

Peli - niezniszczalne kufry

Czy ktos uzywa lub miał styczność z tymi kuframi? Certyfikaty i opinie wygladają impunojaco (prawie niezniszczalne, wodoszczelne, pyloszczelne). NIestety ceny teaz sa nie male. Stad moje watpliwosci. Jak jest z dostepnoscia zapasowych uszczelek? Czy tylko mozna sprowadzac?

Wszystkie uwagi i opinie mile widziane
  • pipi
    Dopiero zaczyna
    • 2005
    • 20

Szczerze polecam. Ceny są wysokie to prawda, ale wytrzymałość i trwałość są imponujące. Używam już od około 8 lat kilka takich walizek i nic się nie dzieje. Uszczelkami się nie przjejmuj na moich nie widać śladu zużycia dalej wszystko jest szczelne. Polecam ich pancerność moim zdaniem są bardziej wytrzymałe niz jakiekolwiek metalowe. Jedna z waliz odbyła lot z wysokości ok. I piętra (ca 3m) z ciężkim aparatem w środku na beton i powstalo tylko kilka zadrapań, sprzęt w środku nieznacznie się poprzemieszczał.

Komentarz

• sid
      Uzależniony
      • 2004
      • 643

Skoro taka rekomendacja to bede sie przymierzal. Zastanawiam sie tylko czykupic jedna wieksza czy dwie mniejsze. Bo taka wieksza to trudno wpakowac np. do kajaka, a dwie male duzo prosciej. W jednej np. body z jakims podpietym obiektywem w drugiem 3 inne obiektywy. Tak chyba bedzie wygodniej...

Komentarz

• ChrisB
        Dopiero zaczyna
        • 2005
        • 48

Mam od 4 lat. Pewnego razu będąc na zdjęciach kierowca przejechał po mojej walizce. Byłem przerażony. Nic się nie stało. Nie było ani jednego zadrapania.
        O ile wiem to jest już w Warszawie importer.

Komentarz

• Jac
          Pełne uzależnienie
          • 2004
          • 4813

sprzedawcow tego towaru jest wielu a tu link do jednego z nich - nie tylko Peli
          Instagram

Komentarz

• diver

Zamieszczone przez Jac
            sprzedawcow tego towaru jest wielu a tu link do jednego z nich - nie tylko Peli
            http://www.rajdy4x4.pl/sklep/grupy/28
            witam,

polecam, używam od 10 lat i zapraszam na

Cena domeny: 2000 PLN. Możliwość kupna na raty od 186.67 PLN miesięcznie. Oferta sprzedaży znajduje się w serwisie Aftermarket.pl, największej giełdzie domen internetowych w Polsce.

pozdr

Maciek

Komentarz

• pipi
              Dopiero zaczyna
              • 2005
              • 20

A poco wkladać do kajaka, na sznurek ją i pociagnąc za kajakiem, jak nie załapiesz jakiejgoś paprocha na uszczelkę np. trawy to nie ma obawy nie utonie

Komentarz

• sail0r
                Bywalec
                • 2005
                • 198

a nie wiecie gdzie w Trojmiescie mozna pomacac takie torby?

przydalaby mi sie na aparat i kamere bo sluzbowo bywaja dosc ekstremalne sytuacje ;-) a nie wiem za bardzo jak dobrac rozmiar.
                S45 user

Komentarz

Pracuję...