korekta portretu no własnie niestety niewszystkie nasze modelki maja cere aniała wiec jak to sie mowi troche pudru na twarz w photoshopie... czym najlepiej dokonywac korekcji moze ktos ma kursik?
korekta portretu
Zwiń
X
-
korekta portretu
CZARNA SKRZYNKA.. SZKIEŁKA... 100 vódki ( już nie pije mam IS ... LATARECZKA :wink: STAŁKI... 50,85,135 m42 MIECH ŻYJE towarzysz CANON
w planach coś...;-)Tagi: Brak -
a po co troche jak mozna na maksa
-
Scott Kelby . Poszukaj na forum, googlach i w helion.pl . Kup i uzywaj z przyjemnosciaZamieszczone przez cabretticzym najlepiej dokonywac korekcji moze ktos ma kursik?
Komentarz
-
ale plastiki...Zamieszczone przez Jaca po co troche jak mozna na maksa
http://glennferon.com/portfolio1/index.htmlgra i buczy bebopKomentarz
-
Popieram Viteza : Scott Kelby + dziesiątki godzin w PS-ie
Komentarz
-
-
-
Zamieszczone przez MorisPopieram Viteza : Scott Kelby + dziesiątki godzin w PS-ie
eee tam od razu dziesiatki godzin :P
tutaj lezy jeden z moich retuszy
pani chciala sie troche odmłodzić, (troche - co tez uczynilem, bo mozna ja bylo bardziej naciagnac)
praca w psie trwala 4h,
a robilem tez lepsze i wykonane w krotszym czasieKomentarz
-
-
bonk, część tych rzeczy to fuckup fotografa (oświetlenie rąk etc.) część to osoba od wizażu - sporo takich rzeczy tuszuje się oświetleniem i odpowiednim makijażem. ale retusz zrobiłeś ok. w miarę naturalnie to wygląda i nie plastik.Zamieszczone przez bonkeee tam od razu dziesiatki godzin :P
tutaj lezy jeden z moich retuszy
pani chciala sie troche odmłodzić, (troche - co tez uczynilem, bo mozna ja bylo bardziej naciagnac)
praca w psie trwala 4h,
a robilem tez lepsze i wykonane w krotszym czasiegra i buczy bebopKomentarz
-
w sensie eksplodowania?Zamieszczone przez QbexusAle plastik sie latwo czysci
gra i buczy bebopKomentarz
-
połowa to błędy oświetlenia, druga połowa to braki w naturze :-)Zamieszczone przez Jacw ten delikatny sposob zasugerowalem moje podejscie do 'pudrowania' i zasadnosci jego uzycia... mnie te plastiki nieprzekonujągra i buczy bebopKomentarz
-
siur, zgadzam sie (wogole fotka troche demoniczna, a byly i lepsze w tej sesji tylko klientka chciala akurat tą)Zamieszczone przez bebopbonk, część tych rzeczy to fuckup fotografa (oświetlenie rąk etc.) część to osoba od wizażu - sporo takich rzeczy tuszuje się oświetleniem i odpowiednim makijażem. ale retusz zrobiłeś ok. w miarę naturalnie to wygląda i nie plastik.
ani swiatlem ani gipsem tez wszystkiego nie ukryjesz
a dlaczego bonk napisales boldem?Komentarz
-
tak sobie - żeby Cię wyróżnić, bo z małej nick :-) ale podejrzliwyZamieszczone przez bonksiur, zgadzam sie (wogole fotka troche demoniczna, a byly i lepsze w tej sesji tylko klientka chciala akurat tą)
a dlaczego bonk napisales boldem?
gra i buczy bebopKomentarz
-
no to ja tez cie wyróżnie bebopZamieszczone przez beboptak sobie - żeby Cię wyróżnić, bo z małej nick :-) ale podejrzliwy
Komentarz
Komentarz