EF 24-105 z kropeczka?

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Coronado
    Początki nałogu
    • 2005
    • 291

EF 24-105 z kropeczka?

Wlasnie dotarl do mnie nowiutki obiektyw jak w tytule i na pudelku ma niebieska kropeczke-naklejke. Czy ktos mial moze cos takiego? Przewinelo mi sie przez rece duuuuzo szkielek i nigdy takiej kropy nie widzialem. Ciekaw jestem czy to jest moze jakies oznaczenie, ze to juz jest partia obiektywow bez zadnej wady.

Pozdrawiam
    Coronado

Moja galeria: MyLightscapes.com
    Chcesz na swoich zdjęciach? Jest na to świetny sposób: zajrzyj tutaj lub tutaj.
  • bonk
    Uzależniony
    • 2005
    • 636

Zamieszczone przez Coronado
    Wlasnie dotarl do mnie nowiutki obiektyw jak w tytule i na pudelku ma niebieska kropeczke-naklejke. Czy ktos mial moze cos takiego? Przewinelo mi sie przez rece duuuuzo szkielek i nigdy takiej kropy nie widzialem. Ciekaw jestem czy to jest moze jakies oznaczenie, ze to juz jest partia obiektywow bez zadnej wady.

Pozdrawiam
    Coronado

albo oznaczenie ze to totalne mydło

Komentarz

• Cichy
      Pełne uzależnienie
      • 2004
      • 7450

Pamietasz, swego czasu oznaczali kropką na pudełku i aparacie aparaty Canon S1 IS. Miało to oznaczac, ze są z nowej partii z nowym firmware. Wiec tu moze podobnie..
      O obiektywach wiem prawie wszystko

Komentarz

• smartb
        Bywalec
        • 2005
        • 110

Media Markt nakleja kropki na opakowania towarów wystawianych na ekspozycji, ale są to kropki czerwone, więc chyba nie ma powodu do niepokoju (chyba, że np. Saturn ma kropki blue) :-)
        20D + 7D + 5DMK4 + 24-70/2,8LII, 70-200/2,8LIS, Art35/1,4, Art85/1,4, 430EX, 580EX, 055PROB+029

Komentarz

• asterix
          Uzależniony
          • 2005
          • 793

a ja mysle ze to jakas hinduska kobitka chciala sobie kropke odlozyc na bok jak twarz myla.. no i zostalo.. zapomniala
          Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.

Komentarz

• Angmar
            Bywalec
            • 2005
            • 105

To jest Kropek do przygarnięcia.

Komentarz

Pracuję...