fotoartfestival

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • jharv
    Bywalec
    • 2005
    • 121

fotoartfestival

A co sądzicie o tym konkursie ?

Czy ktoś brał udział ?
    Ktoś był na wystawie jakie wrażenia?
    Troszeczkę czasu już mineło od zakończenia, ale może warto powspominać ?
  • jharv
    Bywalec
    • 2005
    • 121

Widzę, że chyba nikt nie brał udziału w tak zacnej imprezie !!!

Komentarz

• Vitez
      zło konieczne
      • 2004
      • 19804

Wszyscy wstydza sie przyznac

Komentarz

• jharv
        Bywalec
        • 2005
        • 121

Zamieszczone przez Vitez
        Wszyscy wstydza sie przyznac

Nie sądzę, żeby bioracy udział w tej imprezie z nagrodą główną 8 tyś wstydzili się przyznać do uczestnictwa. Po prostu nikt z forumowiczów nie brał w niej udziału

Komentarz

• przemo_21
          Bywalec
          • 2004
          • 120

Ja byłem jeden dzień na prezentacjach autorskich. Bardzo fajne założenie. Poszczególni twórcy opowiadali o swoich zdjęciach. Po wyjaśnieniach calkiem inaczej patrzy sie na fotki danego autora. Kontakt z danym twórcą był bardzo fajny bo nie stał za mównicą i cos mówił tylko, siedział razem z gośćmi i opowiadał o swoich pracach. Były pokazy mulimedialne, albumy z fotografiami danych twórców, autografy. Po całym dniu głowa mnie zabolała od wrażeń i nowych idei fotografii. Ogólnie polecam.

Komentarz

• jharv
            Bywalec
            • 2005
            • 121

Zamieszczone przez przemo_21
            Ja byłem jeden dzień na prezentacjach autorskich. Bardzo fajne założenie. Poszczególni twórcy opowiadali o swoich zdjęciach. Po wyjaśnieniach calkiem inaczej patrzy sie na fotki danego autora. Kontakt z danym twórcą był bardzo fajny bo nie stał za mównicą i cos mówił tylko, siedział razem z gośćmi i opowiadał o swoich pracach. Były pokazy mulimedialne, albumy z fotografiami danych twórców, autografy. Po całym dniu głowa mnie zabolała od wrażeń i nowych idei fotografii. Ogólnie polecam.

Interesuje mnie sam wystawa, czy byłeś na niej ? Ja bardzo chciałem ją zobaczyć, ale odległość nie pozwoliła :sad: Widziałem tylko kilka nagrodzonych fotek, ale co zresztą, czy były piękniejsze a może brzydsze niż te nagrodzone. Jak odebrałeś samą wystawę jeśli oczywiście na niej byłeś ?
            Pozdrawiam

Komentarz

Pracuję...