Uwaga Krakusy i nie tylko, w miescie studentow, obwarzankow, rozkopanego rynku, drogiego piwa, wszedobylskiej policji i niekompetentnych kelnerek Nikon prezentuje swoje nowe cyfrowe lustro
wiecej szczegolow ponizej:
Dzień Otwarty z Nikonem D200
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
-
-
To chyba wypada sie pojawic i zapytac o to i owo np "czy moglbym pomacac 5D..." ;-)Komentarz
-
Jedno jest ciekawe. Dlaczego nie mozna robc zdjec na wlasnych kartach pamieci. Czyzby pomacac wolno, ale ocenic zdjec w domu juz nie? Czyzby jakies obawy o ich jakosc?
Ale tyle zlosliwosci. Przy ogromnym zainteresowaniu ww. sprzetem wkladanie i wyjmowanie tysiecy kart (na pewno zawirusowanych przez zawistnych Canonierow
) rozwaliloby gniazdo. A swoja droga niezly test na wytrzymalosc. Ile wlozen/wyjec wytrzyma. W Ikea sa takie zajefajne maszyny do tyrania foteli - ile to kosztuje. A tu gawiedz za darmo przetestuje.
Idzie Panie nowe....Komentarz
-
-
-
-
Canon Agbar (czy jakos tak) i BOOOM!!!Zamieszczone przez thorinprzeciez tam sami nikoniarze beda
Sa jacys chetni? Nikt?Komentarz
-

gonzo - jak Cię kiedyś spotkam to mi przypomnij hasło Canon Agbar to Ci browara postawie

już dawno się tak nie uśmiałem

| yyy...zdjęcia poszedłem robić... |Komentarz
-
-
-
ty byś tylko macałZamieszczone przez thorina tak serio wybiera sie ktos zeby to d200 pomacac ?
Komentarz
Komentarz