profesjonalistki wybieraja Canony
Zwiń
X
-
Komentarz
-
-
Hmmm Wy to jestescie maniacy
ciekawe co byscie wybrali.... taka panienke na noc czy sprzet, ktory ma w rekach
Sprzęt: Canon + wymienne obiektywy + zewnętrzna lampa błyskowaKomentarz
-
prawde mowiac, to i jedno i drugie mnie grzeje. zabawek nie potrzebuje, bo tymi co mam sobie radze (mam do nich alibi, ale jakos sobie daje rade). a plastikowe lale przestaly mnie bawic jak skonczylem 15 latZamieszczone przez BłajoHmmm Wy to jestescie maniacy
ciekawe co byscie wybrali.... taka panienke na noc czy sprzet, ktory ma w rekach 
jakbym musial, to wybralbym klocki.Komentarz
-
-
niby nie w moim typie, ale jak juz miałbym wybierać, to wziąłbym sprzęt na dzień, a laski na nocZamieszczone przez BłajoHmmm Wy to jestescie maniacy
Komentarz
-
-
I to jest chyba najlepsze rozwiązanie.niby nie w moim typie, ale jak juz miałbym wybierać, to wziąłbym sprzęt na dzień, a laski na noc
Komentarz
-
Zamieszczone przez akustyktylko uwaga na wyskakujace okienka
Jakie wyskakujace okienka?
Wez ty sie do Firefoxa z Adblockiem przyzwyczaj, plus jakis rozsadny Firewall tez blokujacy spam, reklamy i popupy.Komentarz
-
Firefoksa z adblockiem juz mam od wiekowZamieszczone przez VitezJakie wyskakujace okienka?
Wez ty sie do Firefoxa z Adblockiem przyzwyczaj, plus jakis rozsadny Firewall tez blokujacy spam, reklamy i popupy.
tak ze mnie tylko przegladarka zaswiecila info o okienkach.
napisalem info, zeby ci co jeszcze Firefoksa nie maja wiedzieli czego ssie spodziewac
swoja droga, to ostatnio Mozilla chyba cos z tylka strzela i po cichu instaluje pluginy. inaczej nie umiem wytlumaczyc fakty, ze od kilku dni na niektorych stronach z duza iloscia Flasha moj Firefox (ktoremu nic swiadomie nie doinstalowywalem) nagle sie wyburacza
i jesli moje przypuszczenia sa sluszne, to bardzo powazny minus dla przegladarki
Komentarz
-
-
cos malo profesjonalny ten linkZamieszczone przez thorin
Komentarz
-
mi wszystko dziala
ale jesli u Ciebie nie to Ci opisze, to owo zdjecie na ktorym jedna barbie robi drugiej zdjecie makro golego tylka za pomoca ktorejs wersji 70-200 f2,8 - ostrzone z reki z odleglosci 40-50cm ciekaw jestem efektow
Komentarz
Komentarz