[damek-sz] pociąg do bluesa - pierwszy mój reportaż

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • damek-sz
    • 2026

[damek-sz] pociąg do bluesa - pierwszy mój reportaż

Witam,
    poniżej kilkanaście kadrów z festiwalu Blues Express 2010. Fajnym klimatem jest to, że zanim impreza na dobre rozkręci się podczas koncertu finałowego w Zakrzewie, cała zabawa zaczyna się w bluesowym pociągu, wiozącym fanów do jedynej "bluesowej wioski" w Polsce.

Opinie, uwagi, krytyka itd. - b.mile widziane

Pozdrawiam

01

02

03

04

05

06

07

08

09

10

11

12

13

14
  • hrabiamiod
    Dopiero zaczyna
    • 2008
    • 21

według mnie można było oddać klimat imprezy mniejszą ilością zdjęć, np. jak już "zdjąłeś" konduktora w całości, to jak dla mnie niepotrzebny detal z kwitem, który wypisuje. 1, 12 i 14 to moi faworyci. Swoją drogą super temat foto, sam się wybierałem, ale terminy nie pozwoliły
    Pozdrawiam

Komentarz

• Rojja
      Dopiero zaczyna
      • 2008
      • 49

Wg mnie nie czuć że to Blues Express. Nie trafia do mnie ten reportaż. Temat fajny, ale nie wykorzystałeś go.
      www.robertjachim.pl - Canon 5D MK I + pasja i chęci

Komentarz

• smigaczka
        Bywalec
        • 2010
        • 148

Fotki spoko. Fajnie, że nie kolorowe bo nei chciałoby sie na nie patrzeć, a tak...
        Najs fotoreportaż. Dobrze kadrujesz... No i ciekawy temat. Sama chetnie bym pojechała gdzieś na festiwal, ale niestety już po wakacjach i trzeba będzie zadowalać się pojedynczymi koncertami

Komentarz

• ivan503

Witaj. Jak na pierwszy reportaż to naprawdę niezły, ale nie zachowałeś bardzo ważnej reguły dot. reportażu czyli poprawnego ułożenia zdjęć. Brakuje właśnie tej opowieści, fotki z pociągu powinny być albo na początku (przyjazd na imprezę), albo na końcu (odjazd), albo też część na początku i na końcu PS. Odkryłem ostatnio w sobie miłośnika reportaży (tych czyichś, swoich sił jeszcze nie próbowałem).
          Pozdrawiam

Komentarz

• zabol
            Uzależniony
            • 2005
            • 643

widać mnie na pierwszej fotce, z lewej strony

Komentarz

Pracuję...