[Fiscoplan] Tenis stołowy

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Fiscoplan

[Fiscoplan] Tenis stołowy

Witam wszystkich forumowiczów, nie miałem dotychczas okazji brać czynnego udziału na forum (i z braku czasu pewnie dalej tak będzie), ale pomyślałem, że podzielę się tematyką, która pierwotnie skłoniła mnie do inwestycji w sprzęt foto. Może to zachęci kogoś do grania :-) Pozdrowienia, Rafał S.

1.

2.

3.

4.

5.

6.
  • studentmibm1

byloby o wiele lepiej moim zdaniem gdyby nie te dziwne ramki

Komentarz

• SeaMan
      Coś już napisał
      • 2010
      • 60

Fakt ramki są dziwne ale fotki fajne 1,2 i 3
      450D+grip l C EF-S 18-55/3.5-5.6IS l C EF 55-200 mm f/4.5-5.6 II USM l C EF 50mm f/1.8 II l C 380 EX

Komentarz

• Fiscoplan

Ramki to rzeczywiście taki eksperyment :-) Jakiś czas temu przygotowywałem te fotki na stronę pod konkretne tło i miało to jako taki sens (zazębiało się kolorami), a przed wrzuceniem tutaj tylko zmieniłem tło na białe i je zmniejszyłem je do wymaganych 800 pikseli. Ma prawo się nie podobać :-)

Komentarz

• trzeszcz6
          Bywalec
          • 2008
          • 188

pomijając ramki to znów mam ochotę pograć ostro w tenisa stołowego dzięki
          5d+5d mark II+ S35A+C 85 f/1.8 + C 20-35 f/3.5-4.5, C 70-210 3.5-4.5 580 ex II, YN 565 EX (czasem 17-40 L i 50 f/1.4), arsat 80/2.8 tilt

Komentarz

• daviddark
            Bywalec
            • 2009
            • 180

ee tam mnie sie podobaja te ramki tutaj - zaokrąglone rogi dają wyraz tym fotkom - przynajmniej nie jest nudno
            5D2, 60D, 35 1.4 L, S50 1.4, C50 2.5 Macro, 85 1.8, 70-200 2.8 IS L
            (2011) 27" iMac i7 3.4Ghz 16GB, 2T, 2GB Radeon, LaCie 1TB LBD Thunderbolt
            Blog
            portfolio

Komentarz

• Robson01
              Pełne uzależnienie
              • 2005
              • 1574

Dobre 1,2 i 3, najsłabsza 5 za brak ostrość na piłce (to byłby fart :-)) lub zawodniku.
              Canon
              Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...

Komentarz

• mzieli
                Dopiero zaczyna
                • 2009
                • 40

A ja nie widzę żadnych zdjęć ??:
                Canon 5dmarkII, Canon 500d, C 18-55 f/3.5-5.6 IS, C 50 f/1.8, C 35 f/2.0, T 70-200 f/2.8, Samyang 8, C Speedlite 430EX II i inne drobne

Komentarz

• Fiscoplan

Jak na złość padł mi właśnie serwer, gdy tylko uda mi się naprawić problem, zdjęcia pojawią się ponownie :-)

Komentarz

• Fiscoplan

Problemy techniczne, miejmy nadzieję, że ustąpiły trwale. Przy okazji, jeszcze jedna porcja zdjęć.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

Komentarz

• Jerzy M
                      Bywalec
                      • 2007
                      • 131

Pomimo problematycznych ramek ( mnie nie przeszkadzaja ), ciezko jest sie do czegos przyczepic ( no moze #5 nie powinno sie tutuaj znalezc ) zdjecia sa naprwde dobre, zrowno kadry, jak i uchwycenie akcji jest bez zarzutu.

Komentarz

• KMV10
                        Pełne uzależnienie
                        • 2005
                        • 2320

Bardzo ciekawe, przyjemnie się ogląda. Ładnie uchwycona akcja. Podobają mi się wszystkie zamieszczone fotografie, oprócz #5 - mało ciekawe zdjęcie siatki oraz #4 - jak dla mnie rozmazane. Reszta super

Komentarz

Pracuję...