Witam
Mam pytanie dostałem PW i chciałem odpisać ale wiadomość jest w "do wysłania" a nie w "wysłane" o co chodzi ?
Tak samo na forum jest napisane, że nie odpowiadam na PW jednego użytkownika - ale ja nic nie dostałem :(
Witam
Mam pytanie dostałem PW i chciałem odpisać ale wiadomość jest w "do wysłania" a nie w "wysłane" o co chodzi ?
Tak samo na forum jest napisane, że nie odpowiadam na PW jednego użytkownika - ale ja nic nie dostałem :(
Sorry ale troche nie rozumiem - jak na razie nikt jeszcze nie zglaszal ze sa problemy z PW
Witam
Sorry ale troche nie rozumiem - jak na razie nikt jeszcze nie zglaszal ze sa problemy z PW
No to ja to potwierdzę. Chyba to po prostu jakiś timeout, bo wiadomości ostatecznie dochodzą gdzie trzeba. Ale rzeczywiście, zaraz po wysłaniu lądują nie tam gdzie mozna by się spodziewać. Sprawdź :)
Przemek Białek
03-08-2004, 10:44
to samo u mnie sie zrobilo;
nie bylo nic w wyslane!
Właśnie sprawdzałem - z 2 wysyłanych wiadomości jedna wyszłą a jedna jeszcze jest do wysłania. Wysyłane były wczoraj i co ciekawe wyszła ta pisana później :)
Czyli coś z PW się dzieje.
Właśnie sprawdzałem - z 2 wysyłanych wiadomości jedna wyszłą a jedna jeszcze jest do wysłania. Wysyłane były wczoraj i co ciekawe wyszła ta pisana później :)
Czyli coś z PW się dzieje.
Zaraz wylse do ciebie pare testowych wiadomosci
10:15 dostałem wiadomość i chciałem zaraz odpisać - od 10:15 do 10:20 cały czas jest w "do wysłania" i jeszcze wczorajsza wiadomość nie poszła.
Czyli jedna po 4-5 minutach a ta z wczoraj jeszcze jest - ale to wyśle ją raz jeszcze
10:15 dostałem wiadomość i chciałem zaraz odpisać - od 10:15 do 10:20 cały czas jest w "do wysłania" i jeszcze wczorajsza wiadomość też nie poszła.
Hmmm trudno mi to sprawdzic poniewaz moje wychodza , konfig wyglada tak :
Maks. wiadomości w Skrzynce (Administrator ma x 6 a Moderator x 3) =50
Maks. wiadomości w Wysłanych (Administrator ma x 6 a Moderator x 3) =25
Maks. wiadomości w Zapisanych (Administrator ma x 6 a Moderator x 3) =50
Moze masz zapchaną skrzynke ? - raczej malo mozliwe.
Postprawdzam jeszcze - pare razy jeszcze dostaniesz odemnie PM.
Wiadomości dostaje - problem mam raczej z wysyłaniem. :(
Wiadomości dostaje - problem mam raczej z wysyłaniem. :(
Hmm - dziwne u mnie tez jedna staneła :(
Problem rozwiązany -trochę sie wygłupiłem ze tego nie wiedziałem
Wiadomośc trafia do folderu "Do wysłania" zawsze - znika z niego w momencie kiedy odbiorca go przeczyta :)
Wiadomośc trafia do folderu "Do wysłania" zawsze - znika z niego w momencie kiedy odbiorca go przeczyta :)
Stary numer :lol: :lol: :lol: .
(Ja o tym wiedzialem ale za pozno przeczytalem wasze problemy :? )