[stefan-istan_com_pl] Zdjęcia z narzeczeństwa cz.1

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • stefan-istan_com_pl
    Dopiero zaczyna
    • 2007
    • 34

[stefan-istan_com_pl] Zdjęcia z narzeczeństwa cz.1

witam,

po prawie rocznej przerwie w robieniu zdjęć w końcu udało mi się wczoraj troszkę popstrykać (mimo brzydkiej pogody . Proszę o ocenę. Temat zdjęcia przedślubne (jedna z wielu sesji dokumentującej narzeczeństwo).

1.

2.

3.

4.

5.

6.
    50d, 580exII, Tamron 28-200
    tmp page :stefan.istan.com.pl
  • michael_key
    Pełne uzależnienie
    • 2009
    • 2129

Brakuje mi przede wszystkim wyeksponowania tematu... narzeczeństwa. Oglądając Twoje zdjęcia brakuje motywu, przedstawiają po prostu zdjęcia dwojga ludzi, darzących się uczuciem.

Komentarz

• stefan-istan_com_pl
      Dopiero zaczyna
      • 2007
      • 34

Zamieszczone przez michael_key
      Brakuje mi przede wszystkim wyeksponowania tematu... narzeczeństwa. Oglądając Twoje zdjęcia brakuje motywu, przedstawiają po prostu zdjęcia dwojga ludzi, darzących się uczuciem.
      rozumiem że chodzi tobie o przedstawienie ich historii. Rozumiem i zgadzam się z Tobą. Na szczęście będę miał szansę spróbować opowiedzieć ich historię w sesji nr2.
      50d, 580exII, Tamron 28-200
      tmp page :stefan.istan.com.pl

Komentarz

• delf77
        Dopiero zaczyna
        • 2010
        • 25

kadry mi sie nie podobaja , malo dynamiki i ogolnie bez polotu , skrzywic o jakies 15-30stopni i bedzie lepiej , , w 1 leci w prawo, w 2 - nie wiem czy jest dobre ten kawalek 'oscieznicy' pokazywac ( ciac ciut ciasniej) , 3 - mz za ciasno , 4 - tlo psuje , 5- wywalic drzewo po lewej , 6 - co autor chcial pokazac ?

co do kolorow 1- lewe za zolte/pomaranczowe , prawe niby to samo a calkiem inne
        4 - zielen wali po oczach, 5,6 - nie podobaja mi sie BW , ogolnie kolorystyka nie powala

Komentarz

• gervee
          Początki nałogu
          • 2004
          • 371

Jakieś takie ... nijakie. Na #1 zdjęcia się prawie nie różnią a zestawienie dwóch "takich samych" to raczej błąd. #2 mogłaby się obronić - choć to w stylu ... "o... ptaszek leci" .

Ja bym poprawił zdjęcia i to na zasadzie "mnie tu nie ma" a wy "róbta co chceta" .
          ||| FotogRAF ||| FotoKRAK ||| www.rebacz.pl ||| TaWanda ||| 500px |||

Komentarz

Pracuję...