Film dokumentalny.

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Cielak
    Dopiero zaczyna
    • 2008
    • 38

Film dokumentalny.

Hey,
    moim zamiłowaniem jest film, a w szczególności dokumentalny i w związku z tym chciałbym Was prosić o wyrażenie swojej opinii porównawczej filmu dokumentalnego do fabularnego. A mianowicie jak odczuwacie emocje podczas oglądania ich, które bardziej na Was wpływają i w jaki sposób.
    Z chęcią także poznam Wasz ulubione dokumenty, a także ogólną opinie na temat tejże formy sztuki.
    Zapraszam do dyskusji.
  • photographus
    Początki nałogu
    • 2007
    • 434

Jeżeli szukasz materiałów do jakiejś pracy licencjackiej albo innego shitu, to o wiele prościej będzie zatrudnić google. Albo mnie już zupełnie porąbało i nie jest to forum fotograficzne....

TUTAJ będziesz miał używanie:wink:
    regulamin pkt 8

Komentarz

• argoncyc
      Dopiero zaczyna
      • 2009
      • 32

Ni jak jest porównywać fabułę i dokument. Dwa różne światy. Bardzo ciężko jest sklasyfikować komedie i obyczaj, a co dopiero życie i fabułe.
      Jeżeli prywatnie chodzi o dokument, to bardzo wysoko cenię sobie dorobek dokumentalny K.Kieślowskiego.
      DIGITAL : 7d
      ANALOG : 50e
      LENSES : 17-50 2.8 : Takumar SMC 135mm f/2.5 : Takumar SMCmm 50 f/1.8

Komentarz

• Kolekcjoner
        Obertroll
        • 2006
        • 18793

Zamieszczone przez Cielak
        Hey,
        moim zamiłowaniem jest film, a w szczególności dokumentalny i w związku z tym chciałbym Was prosić o wyrażenie swojej opinii porównawczej filmu dokumentalnego do fabularnego. A mianowicie jak odczuwacie emocje podczas oglądania ich, które bardziej na Was wpływają i w jaki sposób.
        Z chęcią także poznam Wasz ulubione dokumenty, a także ogólną opinie na temat tejże formy sztuki.
        Zapraszam do dyskusji.
        Wiesz ale to jest forum fotograficzne i to raczej o nastawieniu sprzętowym - może spróbuj taką dyskusję wywołać na jakimś forum filmowym.
        Może tutaj:

Pewnie sam znajdziesz jeszcze lepsze miejsca - google Twoim przyjacielem .
        "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
        Kapitan Wagner

Komentarz

• smigaczka
          Bywalec
          • 2010
          • 148

Hm, szczerze to wszystko zalezy od poruszanego przez dany film tematu.
          Im blizszy temat mojej osobie, moim poglądom, generalnie temu, co sadze o świecie tym oczywiscie bardziej przypada go gustu.
          Chociaż 'man on wire' pozornie nie miał wiele wspólnego ze mna, a podobał sie piekielnie.
          W kazdym dobrym filmie jest cząstka nas i to nam sie w nim podoba.

Komentarz

Pracuję...