Ocencie prosze skad takie flary ???czy to blad techniczny czy tez jednak obiektyw???
Czy tez mam klopot z obiektywem???
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
a jaka przyslona byla na focie ?Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a. -
nie masz problemu znanego z powstawania kolorowego halo wokół źródeł światłą (w kitach). Moim zdaniem jest to normalne zachowanie obiektywu. A czy może być lepiej? Na pewno, tylko trzeba wydać więcej złotówek.Komentarz
-
-
-
-
-
-
-
i zacznie sie kolejny.,, zbieranie na 24-70
Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.Komentarz
-
A później następny i następny...Taki już los uczestników tego forum.Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...Komentarz
-
Czy tez mam klopot z obiektywem???
Nie to nie moze byc dobry obiektyw nawet jesli chodzi o kita powinien robic ona "normalne" zdecia przeciez takie zachowanie dyskwalifikuje go do robie nocnych zdjec mozniej zamieszczam kolejne przyklady. Srki ze tak smiece ale ja przez to nie moge spac
Komentarz
-
-
-
Ad1-F9 wiec chyba powinno byc ostro wszedzie?Zamieszczone przez Tomasz GolinskiPrzecież 1. zdjęcie jest ok. Tylko ostrość na kamienie.
2. ma flary pewne. Kit tak ma, mój chyba jednak ma mniejsze. Miałeś jakiś filtr?
Ad2-filtry owszem Nd1,2 plus polowka szara nd 1.2Komentarz

Komentarz