View Full Version : Moderatorzy poszukiwani.

hazan
28-07-2004, 10:45
Ponieważ forum się już nieco rozkręciło dlatego poszukuję jeszcze przynjamniej jednej osoby która chciała by pomóc w utrzymaniu porządku.
Jeśli są jacyś chętni to proszę odpisywać w tym wątku.

Jarbas
28-07-2004, 11:25
A może sami wytypujemy chętnych? ;)

Aszu
28-07-2004, 17:47
A na czym ma polegać moderowanie :?:
Chętnię pomogę!

LukasS
28-07-2004, 19:34
Tylko zeby to byl ktos kontaktowy i bezkonfliktowy bo wzniecanie kolejnych sprzeczek do niczego dobrego nie prowadzi.

hazan
28-07-2004, 21:11
A na czym ma polegać moderowanie :?:
Chętnię pomogę!

Moderowanie : oczywiscie aktywnosc na forum to podstawa, pilnowanie aby posty byly w odpowiednich podforach, pilnowanie aby nie bylo czegos co lame regulamin itp.

Vitez
29-07-2004, 01:34
Moje typy wypisuje ponizej.
(a ciachnalem kryteria bo ktos by sie znowu sprowokowal i zagotowal :roll: )

Aszu, Mori, JaW, piotrkula, Tytus, DariuszM .

Ale to tylko subiektywne typy ;) , ochotnicy mile widziani i tak :)

Aszu
29-07-2004, 11:30
Od kiedy zaczynamy?

hazan
29-07-2004, 13:23
Od kiedy zaczynamy?

Od zaraz :)

Aszu
29-07-2004, 13:44
Tak więc Witam Wszystkich :mrgreen:

piotrkula
29-07-2004, 14:56
Tak więc Witam Wszystkich
no to teraz trzeba uwazac :D, mamy juz trzy "aniolki" i "szefa"
bede grzeczny, bede grzeczny, bede grzeczny .... :twisted:

Vitez
30-07-2004, 01:39
Tak więc Witam Wszystkich
no to teraz trzeba uwazac :D, mamy juz trzy "aniolki" i "szefa"
bede grzeczny, bede grzeczny, bede grzeczny .... :twisted:

A ty piotrkula nie chcesz? Znajdzie sie miejsce i dla ciebie :)

piotrkula
30-07-2004, 14:53
A ty piotrkula nie chcesz? Znajdzie sie miejsce i dla ciebie

ja "moge chciec" :), jest tylko jeden maly problem, to wiaze sie z obowiazkami, a ja w weekendy dosc zajety jestem i rzadko zagladam do internetu, w tygodniu nie ma sprawy, jestem codziennnie, ale jezeli to nie przeszkadza to chetnie. ( nie bede musial byc grzeczny :mrgreen: )

Aszu
30-07-2004, 15:00
A ty piotrkula nie chcesz? Znajdzie sie miejsce i dla ciebie

ja "moge chciec" :), jest tylko jeden maly problem, to wiaze sie z obowiazkami, a ja w weekendy dosc zajety jestem i rzadko zagladam do internetu, w tygodniu nie ma sprawy, jestem codziennnie, ale jezeli to nie przeszkadza to chetnie. ( nie bede musial byc grzeczny :mrgreen: )

Ja też mam dostęp do netu w ciągu tygodnia.

Soboty i niedziele spędzam z rodziną, w te dni mam przerwę od komputera!!!!!!!!!

piotrkula
30-07-2004, 15:11
Soboty i niedziele spędzam z rodziną, w te dni mam przerwę od komputera!!!!!!!!!

dokladnie, mam synka ktory ma 9 m-cy i widze w ciagu tygodnia dwie godziny dziennie, to troche malo,
tak do konca to przerwy nie mam, bo maile odbieram, i od czasu do czasu na foum tez zajrze :) , ale glownie jest to czas dla rodziny i domu ( sprzatnko, zakupy, cos tam naprawic itp, czas ucieka)

Vitez
30-07-2004, 21:22
Gdybys kiedys zajrzal na forum w sobote/niedziele to bys sie przekonal ze nie jest to problem. Ruch w ciagu tygodnia - ok 60-80 postow dziennie. Ruch w weekend - ok 20 postow dziennie.
Tak wiec - slaba wymowka :P :twisted: . Ja w weekend tez czasem zagladam, chyba ze wyjezdzam, to moge weekendy brac na siebie ;)

piotrkula
30-07-2004, 22:11
Tak wiec - slaba wymowka

to nie byla wymowka, napisalem, ze jezeli to nie jest problem to chetnie, a wlaciwie przeczytalem swoj post jeszcze raz i tak nie napisalem :(, wiec pisze teraz, jestem za :)

hazan
30-07-2004, 23:50
Tak wiec - slaba wymowka

to nie byla wymowka, napisalem, ze jezeli to nie jest problem to chetnie, a wlaciwie przeczytalem swoj post jeszcze raz i tak nie napisalem :(, wiec pisze teraz, jestem za :)

No to mamy komplet - a czy wspomnialem ze moderator musi pisac min 100 postow na tydzien ? :mrgreen:

piotrkula
31-07-2004, 04:31
No to mamy komplet - a czy wspomnialem ze moderator musi pisac min 100 postow na tydzien ? :mrgreen:

a czy admin chce zebysmy bzdury pisali :? :mrgreen:

to teraz se poszaleje :mrgreen:

uwaga ide...

Aszu
02-08-2004, 16:42
Tak wiec - slaba wymowka

To chwyt poniżej PASA :wink:

TYLKO 100.

hazan
02-08-2004, 19:50
OK - szybki nabór został zakończony - zamykam i odklejam temat:)