[iicd2386cd] - Drzewo ....

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • iicd2386cd
    • 2010
    • 5

[iicd2386cd] - Drzewo ....

Moja pierwsza fotka przyrody, zrobiona w trakcie spaceru z psem, ot tak mnie coś natchnęło, wiem ze ma wiele błędów ale chciałem się pochwalić.

• Vorph
    Dopiero zaczyna
    • 2006
    • 24

przepały, budynki z prawej, zła perspektywa, nieostre... dla mnie kosz... ale masz fajny obiekt do fotografowania, więc następnym razem zostaw psa w domu i idź przed wschodem albo zachodem słońca porobić drzewku zdjęcia
    40D| 17-40| 35ZE|100ZE
    ======================
    www.sekcyjny.deviantart.com

Komentarz

• iicd2386cd
      • 2010
      • 5

Zamieszczone przez Vorph
      przepały, budynki z prawej, zła perspektywa, nieostre... dla mnie kosz... ale masz fajny obiekt do fotografowania, więc następnym razem zostaw psa w domu i idź przed wschodem albo zachodem słońca porobić drzewku zdjęcia
      Dla Ciebie kosz a dla mnie piękne zdjęcie, w sumie najlepsze jakie pstryknąłem
      Jak mówiłem, wiem ze są błędy ale mnie cieszy to co zrobię, wiem że nie jestem profesjonalistą i daleko mi do niego Robię to dla samo satysfakcji Ale dzieki za uwagi następnym razem wyburzę budynki ;D Pozdrawiam.

Komentarz

• dus.jakub
        Dopiero zaczyna
        • 2009
        • 35

Zamieszczone przez iicd2386cd
        Dla Ciebie kosz a dla mnie piękne zdjęcie, w sumie najlepsze jakie pstryknąłem
        Jak mówiłem, wiem ze są błędy ale mnie cieszy to co zrobię, wiem że nie jestem profesjonalistą i daleko mi do niego Robię to dla samo satysfakcji Ale dzieki za uwagi następnym razem wyburzę budynki ;D Pozdrawiam.
        nic nie wyburzaj tylko pójdź bardziej w prawo. Z tego co widzę z jednej strony masz piękne łąki za drzewem.
        www.jakubdus.pl / www.blog.jakubdus.pl

Komentarz

• smigaczka
          Bywalec
          • 2010
          • 148

Wg mnie byłoby lepiej, gdyby aparat nie leżal na ziemi podczas robienia zdjęcia. Ten fragment zdjęcia, gdzie brakuje na trawie ostrości rozprasza uwagę.
          Można to przekadrować, będzie lepiej

Komentarz

• sonsee

Pod hdra dobry temat przyjemne ale no właśnie troszkę wyżej bym umieścił aparat żeby na dole tak trawa nie przysłaniała. Może faktycznie z innej strony podejść a może po lewej też budynki i nic z tego. Tak czy siak kolorystycznie fajnie chociaż lekko powyciągane kolorki i podostrzone ( ziarno na chmurach) ale mogę się mylić

Komentarz

• micles
              Zablokowany
              • 2006
              • 4359

Leeeci na leeeeewoooo...

Komentarz

Pracuję...