Electro World

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • student_22
    Coś już napisał
    • 2005
    • 78

Electro World

Ktoś się orientuje czy w tym "cudnym sklepie" mają 350D i po ile? Mieszkam z dala od W-wy i póki co sie nie wybiore ale intresuje mnie to.
    Druga sprawa jeśli nie tam to gdzie PEWNIE i w miare tanio kupić w sieci 350D
    350D+18-55+28-75+70-300+190PROB+486RC2+JUPITER3,5/135+NOVA4
  • Czacha
    fotograf
    • 2004
    • 4868

tak jak samochodu nie kupil bym w sklepie z narzedziami, a telewizora na straganie.. tak samo aparatu nie kupie nigdy w markecie
    https://www.piotrczechowski.pl

Komentarz

• kaplasak
      Dopiero zaczyna
      • 2005
      • 25

Ten sklep to kicha jakich mało, 350d body za 3499 )
      EOS 350D || EOS 5 || T90 || M42

Komentarz

• kami74
        Pełne uzależnienie
        • 2005
        • 1492

Ceny 350D z kitem w normalnych sklepach foto tudzież EURO RTV AGD są teraz na poziomie 3390 PLN
        5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
        MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA

później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..

Komentarz

• skrzat
          Początki nałogu
          • 2004
          • 440

www.proline.pl - sprawdzony sklep internetowy
          3329 zł z kitem
          Aparacik, szkiełeczka, lampeczka i plecaczek...

Komentarz

• Robson01
            Pełne uzależnienie
            • 2005
            • 1574

To sprawdź tutaj:
            Canon
            Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...

Komentarz

• Gregg
              Bywalec
              • 2005
              • 222

A może u Grosmana ? :smile:

Komentarz

• Il fuoco
                Pełne uzależnienie
                • 2005
                • 1025

albo u Cichego albo Coronado?
                | yyy...zdjęcia poszedłem robić... |

Komentarz

• Mariuszos

Zamieszczone przez Czacha
                  tak jak samochodu nie kupil bym w sklepie z narzedziami, a telewizora na straganie.. tak samo aparatu nie kupie nigdy w markecie
                  Dlaczego? Czym różniłby się 350D kupiony w Electro World od 350D kupionego w sklepie firmowym Canona? Zwłaszcza gdyby cena była konkurencyjna, czy na pewno nie zmieniłbys zdania?

Osobiscie wszelkiego rodzaju salony i sklepy specjalistyczne (gdzie ceny dostosowane są do stopnia wyszkolenia personelu) wykorzystuje jako miejsce gdzie sprzęt mogę dokładnie obejrzec i zbadać, natomiast zadko kiedy dokonuje tamze zakupów.

Pozdrawiam

Komentarz

• Tomasz Golinski
                    Pełne uzależnienie
                    • 2004
                    • 8623

Zamieszczone przez Mariuszos
                    Dlaczego? Czym różniłby się 350D kupiony w Electro World od 350D kupionego w sklepie firmowym Canona? Zwłaszcza gdyby cena była konkurencyjna, czy na pewno nie zmieniłbys zdania?

Osobiscie wszelkiego rodzaju salony i sklepy specjalistyczne (gdzie ceny dostosowane są do stopnia wyszkolenia personelu) wykorzystuje jako miejsce gdzie sprzęt mogę dokładnie obejrzec i zbadać, natomiast zadko kiedy dokonuje tamze zakupów.

Pozdrawiam
                    Widocznie ma zniżkę w FJ
                    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
                    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

Komentarz

• Czacha
                      fotograf
                      • 2004
                      • 4868

Niestety znizek FJ nawet pracownikom nie przewidzial - takie zboojeckie czasy

Dla was zakup sprzetu to tylko pojscie i wylozenie kasy, a w zamian otrzymanie towaru. A co potem? Z czyms takim jak serwis gwarancyjny i pogwarancyjny? Poza tym - czy kazdy moze sobie pozwolic na zakup czegos bez fachowej pomocy? Chyba juz o tym dyskutowalismy nie raz..

Mariuszosz, a takie cwaniaczki jak ty, u mnie sprzet ogladaja przez szybe Niecierpie burakow przychodzacych do sklepu, udajacych potencjalnych klientow, nastepnie idacych do konkurencji zeby kupic to o czym ja opowiadalem mu pol godziny. Cale szczescie sa normalni ludzie ktorzy sa w stanie uszanowac prace innych.. Poza tym - w Bialym to chyba zbyt duzej konkurencji nie ma..

Tomasz, kupil bys 350D na hali Auchana? Pytam powaznie - bo ja w zyciu.. chocby kosztowal 500zl mniej niz wszedzie indziej.

Prawda jest taka, ze inaczej traktuje sie cwaniaczka pokroju Mariuszosa, inaczej osobe ktora jest uprzejma i informuje na wstepie o co chodzi.. a jak komus sloma z butow wystaje, to pokazuje sie po prostu droge do konkurencji, gdzie mu na bank lepiej doradza

Komentarz

• Tomasz Golinski
                        Pełne uzależnienie
                        • 2004
                        • 8623

Zamieszczone przez Czacha
                        Tomasz, kupil bys 350D na hali Auchana? Pytam powaznie - bo ja w zyciu.. chocby kosztowal 500zl mniej niz wszedzie indziej.
                        Jak nam udowodniłeś w innym wątku, nawet kupując w sklepie foto z gwarancji są nici. A 300d kupiłem przez allegro. Radio samochodowe na hali Makro.

A co do potrzeby pomocy fachowe, to chyba nie jest powód, dla którego Ty nie kupujesz w marketach?
                        30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
                        Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

Komentarz

• Broncobilly
                          Bywalec
                          • 2005
                          • 214

u mnie we wsi mozna kupić kita 350d za 3200 a jak chcesz używany z roczną gwarancją to za 2900 moge ci załatwić

Komentarz

• Czacha
                            fotograf
                            • 2004
                            • 4868

Wiesz Tomek, ja sobie moge pozwolic na kupienie na ebay'u itp. bo wiem co kupuje, Ty tez..

Ale powiedz to osobom ktore wczoraj przyszly z Nikonem D50, ktorego kupily dzien wczesniej, twierdzac ze nie chca tego aparatu bo.. uwaga.. nie kreci filmow i nie ma podgladu na monitorku (sic!). Oczywiscie moglo by to pojsc na niezgodnosc z umowa - tylko ze ci panstwo ani razu podczas rozmowy nie wspomnieli o tych funkcjach... a ich pierwszym zdaniem bylo "chcemy lustrzanke cyfrowa".. no wiec maja

Wiesz dobrze, ze sklep sklepowi nie rowny - i zdaje sie, ze w tamym watku chodzi raczej o to co stwierdzil serwis.. sklep przyjecia reklamacji nie odmowil.

Radio do samochodu to nie to samo co samochod czy dSLR. Juz pomijam fakt iz sa radia i sa radia.. juz widze audiofila kupujacego sprzet na hali Makro

Byc moze niezbyt czesto bywasz w "oszolomie" i nie do konca jestes swiadom, co sie dzieje ze sprzetem ktory tam mozna kupic. Znam osoby z tamtego dzialu foto.. znam osoby ktore tam juz nie pracuja.. uwierz mi, ostatnia rzecza jaka zrobie, bedzie zakup sprzetu specjalistycznego (bo chyba takim jest w jakims tam sensie lustrzanka cyfrowa?) w markecie czy na bazarze.. bo jezeli ktos nie zna sie na tym co sprzedaje, to nie wie tez, co moze temu zaszkodzic i jak sie z tym obchodzic. Tak wiec widok lezacego 350D na wystawce bez dekielka na body zmrozil mnie na tyle, zeby wiecej nie interesowac sie elektronika w takich miejscach.

A komputer? Tez kupil bys w markecie, prawda?

Komentarz

• Broncobilly
                              Bywalec
                              • 2005
                              • 214

a ten Electro World to kicha totalna byłem 3 dni temu i chyba ani jednego towaru w atrakcyjnej cenie nie widziałem (tzn tanszego niz gdzie indziej) żerują tylko na promocjach (podobnie jak i inne mediaMarkty) mają pare szt towaru które sprzedają w 5 minut po otwarciu sklepu a reklamę robą taką jaby towar z promocji był w stałej ofercie - np w sobote w MM były Hamowskie SD 512 po 90 zł (tylko nie znam nikogo kto by je tam ustrzelił)

Komentarz

Pracuję...