EF 70-200 f4.0L USM poniżej 2k

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • kami74
    Pełne uzależnienie
    • 2005
    • 1492

EF 70-200 f4.0L USM poniżej 2k

Uwielbiam wojenki cenowe sklepów. Dzisiaj w normalnym realnym sklepie fotograficznym w Wa-wie zobaczyłem tutułowy obiektyw za 1999 PLN własnie tak wyglądałem przed gablotką z obiektywami. Dla zainteresowanych z mogę podać nazwę sklepu. pozdrawiam
    5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
    MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA

później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..
  • KMV10
    Pełne uzależnienie
    • 2005
    • 2320

O tak, ja też to lubię.
    Nowy był? Gwarancja Canon PL? To byłaby okazja! Oby pojawił się jakiś konkurencyjny sklep. Może więcej mieli ciekawostek.
    Oczywiście, że podziel się adresem
    Ostatnio edytowany przez KMV10; 1454.

Komentarz

• Robson01
      Pełne uzależnienie
      • 2005
      • 1574

No to gdzie "leżakuje" ten obiektyw.
      Canon
      Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...

Komentarz

• kami74
        Pełne uzależnienie
        • 2005
        • 1492

Nowy. To normalny sklep FOTO, więc gwarancja Canon Polska jest napewno. CH Targówek, tam gdzie Carrefour jest sklep Fotokonsorcjum, taki obok Empik-u. Generalnie to taki bardziej nikoniarski sklep nie mniej tam własnie ta tania eLa mieszka. Generalnie widzę, że wejście na rynek Electro world namieszało. we wszystkich sklepach np. cena 350D spadła natychmiast o 300 PLN

Komentarz

• KMV10
          Pełne uzależnienie
          • 2005
          • 2320

A w EW oczywiście nie widziałem ani grama szkła.

Komentarz

• kami74
            Pełne uzależnienie
            • 2005
            • 1492

Byłeś ? Po ile mają 350-tkę ? Bo mi się nie chciało tydzień czekać przed sklepem, zeby się dostać do środka

Komentarz

• KMV10
              Pełne uzależnienie
              • 2005
              • 2320

Byłem w niedzielę w zasadzie to w Praktikerze, a tamtędy przechodziłem
              15 minut i byłem w środku EW. Asortyment mocno podstawowy, jak na moje oko - mogłem coś przegapić - to były głównie kompakty. Jakichś szalonych okazji nie zaobserowałem.

Komentarz

• KMV10
                Pełne uzależnienie
                • 2005
                • 2320

Hmmm, w sklepie internetowym wymienianego szkła nie mają - tak sprawdziłem z czystej ciekawości

Komentarz

• kami74
                  Pełne uzależnienie
                  • 2005
                  • 1492

A na półce jest. Jeśli chcesz potwierdzenia to zadzwoń :Warszawa C.H. Targówek, ul. Głębocka 15,
                  tel. (022) 674 83 78
                  pon.-sob. 10-21, niedziela 10-20

Komentarz

• KMV10
                    Pełne uzależnienie
                    • 2005
                    • 2320

Dzięki! Akurat to szkło nie chodzi mi po głowie, ale może coś innego mają ciekawego.

Komentarz

• kami74
                      Pełne uzależnienie
                      • 2005
                      • 1492

Ze szkieł to kilka jest. Tyle, że tak mnie ta eLa zszokowała że nie wiem jakie ceny. Wiem, że jest EF-S 17-85 IS za 2 z kawałkiem (tyle, że nie pamiętam co to za kawałek)

Komentarz

• Tytus
                        Pełne uzależnienie
                        • 2004
                        • 1358

Zamieszczone przez kami74
                        Ze szkieł to kilka jest. Tyle, że tak mnie ta eLa zszokowała że nie wiem jakie ceny. Wiem, że jest EF-S 17-85 IS za 2 z kawałkiem (tyle, że nie pamiętam co to za kawałek)
                        no to już nie okazja, choć samo szkło ciągle chodzi mi po głowie, ale za więcej jak 1500 go nie kupię, nie warto, wtedy wolę Sigmę...
                        20Dset
                        maj łeb...

Komentarz

• GoTo
                          Bywalec
                          • 2005
                          • 163

Zamieszczone przez kami74
                          Nowy. To normalny sklep FOTO, więc gwarancja Canon Polska jest napewno. CH Targówek, tam gdzie Carrefour jest sklep Fotokonsorcjum, taki obok Empik-u. Generalnie to taki bardziej nikoniarski sklep nie mniej tam własnie ta tania eLa mieszka.
                          To ciekawe, bo czasami tam sobie z ciekawości zaglądałem i niektóre ceny powalały, ale raczej w drugą stronę Jesteś pewien, że nowy? Bo oni też sprzedażą komisową się trudnią

Komentarz

• Vitez
                            zło konieczne
                            • 2004
                            • 19804

A moze to tylko tworzenie mitow... przeszedlby sie ktos naprawde zainteresowany i obeznany i wypytal.
                            Bo moze to cena za egzemplarz "ten co lezy na wystawie" a nie nowy, siwezutki, prosto z pudelka?
                            Wtedy nie dziwilbym sie cenie - egzemplarze powystawowe czesto tak niskie ceny osiagaja.

Komentarz

• akustyk
                              gajowy
                              • 2004
                              • 12226

Zamieszczone przez Vitez
                              Wtedy nie dziwilbym sie cenie - egzemplarze powystawowe czesto tak niskie ceny osiagaja.
                              jak na powystawowy to nawet 2000zl nie jest wcale tak niska cena (zwlaszcza, ze Coronado ma te szkielka po cos kolo 2400zl).

jeszcze u nas jak u nas, bo sprzet (moze poza gablotami MM) sie z grubsza szanuje. ale to co w fnac-u we Francji widzialem wola o pomste do nieba. aparaty i szkla walaja sie bez dekielkow, przykurzone, wymietoszone paluchami, nierzadko drapniete, ... taki obiektyw za 2000zl to byloby ciezkie frajerstwo a i z polskiej wystawy bym raczej nie ryzykowal. szklo to szklo - to sie szanuje jesli jest nieuzywane
                              www albo tez flickr

Komentarz

Pracuję...