Austria - Wiedeń

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Hiv
    Początki nałogu
    • 2005
    • 321

Austria - Wiedeń

Właśnie szykuje mi się tygodniowa wycieczak do Wiednia(może również jego bliskie okolice)...
    Chciałbym przywieźć z tamtąd jakies ładne foto
    Może ktoś z was bywał tam i doradzi co ciekawego można tam zobaczyć, gdzie się udać, co warto sfotografować?
  • Robson01
    Pełne uzależnienie
    • 2005
    • 1574

Prościej i szybciej można napisać czego nie można tam zobaczyć. Wiedeń to piękne i zabytkowe miasto więc tematów do zdjęć z pewnością ci nie zabraknie.
    Canon
    Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...

Komentarz

• Robson01
      Pełne uzależnienie
      • 2005
      • 1574

Poszukaj w Google.
      Czegoś bliższego możesz się dowiedzieć tutaj:

Sorry, że odpowiedź na dwa razy.
      Canon
      Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...

Komentarz

• krwisty
        Początki nałogu
        • 2004
        • 372

moje ujecie tematu:

to taki przyklad
        Martin Gorczakowski

Komentarz

• muflon
          Pełne uzależnienie
          • 2004
          • 6763

Przede wszystkim sprawdź na VirtualTourist! Ja ostatnio gdzie bym nie jechał, to najpierw tam zaglądam (stąd się wzięły np. moje nocne fotki z Kolonii ;-) )
          zdjęcia lotnicze - zdjęcia ogólnie - airshow-reviews.com

Komentarz

• TomekLipski

Centrum (ring) nocą jest super (w dzien tez) - większość ładnych budynków i chyba wszystkie koscioly jest podświetlona. Nie wiem jak wyglada Schonbrunn (taki odpowiednik Wilanowa, nie wiem czy tak sie pisze) w listopadzie ale we wrzesniu bylo tam super.
            No i pewnie widok na miasto z gorki na ktorej obozowal Jan III Sobieski jest fajny - ale nie wiem bo bylem na kilka dni i jakos nie trafilem.

Komentarz

• TomekLipski

aha i zapomnialbym na cmentarzu - jest kilka fajnych rzezb

Komentarz

• Hiv
                Początki nałogu
                • 2005
                • 321

Juz jestem ale pogoda kiepska, slonca nie ma, brak organizacji... Lipa

Komentarz

• Robson01
                  Pełne uzależnienie
                  • 2005
                  • 1574

A po co Ci organizacja - mapa w dłoń i w miasto. Wiedeń to nie Amazonia nie zginiesz.
                  Canon

Komentarz

• slonek
                    Coś już napisał
                    • 2005
                    • 90

Zamieszczone przez Hiv
                    Juz jestem ale pogoda kiepska, slonca nie ma, brak organizacji... Lipa
                    Ja np. nie cierpie zorganizowanego przez kogos czasu zwlaszcza, jesli mam cos pofocic. Sam sobie najchetniej cykam co chce i gdzie chce, no i przeznaczam tyle na to czasu ile potrzebuje.
                    20D, EF 17-40L f1:4; EF 70-200L f1:4; EF 50 f1:1,4; 580EX + kilka gadżetów

Komentarz

Pracuję...