View Full Version : Avatary

hazan
25-01-2004, 17:18
Witam
Informuje że można już dodawać avatary do swojego profilu ( jesli masz napisane powyżej 5 postow :) ) - rozmiar to max 80x80 pixeli

Vitez
26-01-2004, 00:41
Ja bym sugerowal by avatary to byly tylko i wylacznie prawdziwe wasze oblicza - autoportrety lub portrety zrobione przez kogos. Moga by wyPSowane tak by byly niezbyt widoczne, ale prawdziwe. By uniknac dzieciecego bawienia sie gifami, durnymi obrazkami, gniotami itp (mam cos takiego na forum quakowcow :? ) . W koncu to forum fotograficzne.
Prosilbym by administrator jako pierwszy dal dobry przyklad i zdjal ten obiekt kultury masowej ze swojego avatarka :twisted:

Czacha
26-01-2004, 01:27
Wlasnie..

<--- http://www.flashpoint.pl/forum/images/smiles/119.gif

hazan
26-01-2004, 01:37
Ja bym sugerowal by avatary to byly tylko i wylacznie prawdziwe wasze oblicza - autoportrety lub portrety zrobione przez kogos. Moga by wyPSowane tak by byly niezbyt widoczne, ale prawdziwe. By uniknac dzieciecego bawienia sie gifami, durnymi obrazkami, gniotami itp (mam cos takiego na forum quakowcow :? ) . W koncu to forum fotograficzne.
Prosilbym by administrator jako pierwszy dal dobry przyklad i zdjal ten obiekt kultury masowej ze swojego avatarka :twisted:

Odpowiedz jest krotka - nie :) nie zdejmę - co do umieszczania swoich zdjec w necie to wlasnie to zrobilem :)). Avatarki czasami rozweselaja forum - a to ze to forum o fotografi niczego nie zmienia - oczywiscie wszystko stosownie do regulaminu - jak ktos przegnie to dostanie nauczke :)

EOT

hazan
26-01-2004, 02:00

A jeszcze jedno zle slowo na temat Tolkiena i jego tworczosci i zobaczysz :evil: :twisted: :mrgreen:

Vitez
26-01-2004, 08:01
A jeszcze jedno zle slowo na temat Tolkiena i jego tworczosci i zobaczysz :evil: :twisted: :mrgreen:

Nie mam nic do Tolkiena, wrecz go bardzo lubie. Nie bede sie chwalil ile lat temu pierwszy raz przeczytalem ani ile razy w sumie przeczytalem :P (i nie tylko Wladce Pierscieni, ale i Silmarillion, Hobbita, Niedokonczone Opowiesci).

Mam za to wiele przeciw owczemu pedowi, kulturze masowej i "chodzmy na tego Wladce Pierscieni do kina bo wszyscy na to ida" :roll: .
Utozsamianie sie z Aragornem jest... nierozsadne.
Ja juz wyroslem z tego wieku kiedy mowilem "jak dorosne to chce byc taki jak (*) "

* - wstaw swojego ulubionego bohatera filmowego/komiksowego/pilkarza/piosenkarza itp.

Ale co tam... bawcie sie dobrze w Avatarki... ale to nie dla mnie zabawa :P

hazan
26-01-2004, 09:44

Nie mam nic do Tolkiena, wrecz go bardzo lubie. Nie bede sie chwalil ile lat temu pierwszy raz przeczytalem ani ile razy w sumie przeczytalem :P (i nie tylko Wladce Pierscieni, ale i Silmarillion, Hobbita, Niedokonczone Opowiesci).

Mam za to wiele przeciw owczemu pedowi, kulturze masowej i "chodzmy na tego Wladce Pierscieni do kina bo wszyscy na to ida" :roll: .
Utozsamianie sie z Aragornem jest... nierozsadne.

Kolega igra z ogniem :P - ale na powaznie to OT i kazdy zrobi jak uwaza - mam tylko nadzieje ze nie bedzie tu walki o to kto ma jaki avatar

Zamykam temat