[willy_fil_] MIEJSCA
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
Podobają mi sie te buty wiszące na lampie. Nie wiem ile w tym zamierzenia autora, a ile przypadku, ale podoba mi się.
Te buty są takie dokumentalne
Pozostałe zdjęcia są takie nijakie, ot widoczki. -
Na 2 może ujęcie nie powala (choć złe też nie jest), ale technicznie ok, nie giną szczegóły w cieniach. Podoba mi się ten czarny nastrój.Tryton
--------------------------------------------------------------
5DmkIII, 40D, 17-40L f4, 24-105L f4 IS, 50 f1.8 II, 85 f1.8, 100 f2.8L IS macro, 100-400L f4.5-5.6 ISKomentarz
-
Na 1 zbyt banalne ujęcie. Mogłeś coś bardziej popracować nad tym
Co do 2 i 3 nie mam zastrzeżeń - dobrze dobrane klimaty do zdjęcia.Canon 450D, kilka szkieł i innych szpargałów.Komentarz
-
Zdjęcia ogólnie są całkiem fajne, jak bym coś zmieniał to w jedynce kadr przesunął bym w prawo żeby wywalić ławkę i pokazać więcej quarteraKomentarz
-
Mi najbardziej podoba się ostatnie.5d II | 6d | S14 2.8 | C28 1.8 | C50 1.4 | C85 1.8 | 430EXII x2Komentarz
-
A ja mam wrażenie jakby ostatnie było przekombinowane obróbką, wydaje mi sie że zachód słońca czy też jego okolice, to takie ciepłe klimaty, na tym zdjęciu niekoniecznie mnie tak "ociepla" , chociaż może sie myle
...Ja tu tylko sprzątam
C 5D II :: C 6D :: s 14mm 2.8 :: c 35 1.4mm :: c 40mm 2.8 :: c 85mm 1.8 :: c 70-200mm 2.8 :: Y 565ex :: rf-603 :: 055xprob x2:: 804cr2 :: 701 HDV
Komentarz
-
Kombinowane napewno to i bylo, co prawda nie ma chyba w tym nic zlego
Moim zdaniem to zdjecie bylo robione przy wschodzie slonca i moze dlatego nie jest tak cieplo
Komentarz
-
Ostatnie zdjęcie robione tuz po zachodzie na pewno po godz 19. Nie jest cieple... Lodki zlapaly kolor nieba i nie chcialem ich na sile wybielac. Moze trzeba bylo.NikonKomentarz
-
kolejne miejsce do pokazania... Cementownia Będzin... kilka słów mile widziane. Nie wiem czy wszystkim obrobka przypadnie - mnie przypada
1.
Uploaded with ImageShack.us
2.
3.
4.
5.
Jak sie spodoba to kilka moge dorzucic...NikonKomentarz
-
Druga seria ciekawsza. Dla mnie ok.Tryton
--------------------------------------------------------------
5DmkIII, 40D, 17-40L f4, 24-105L f4 IS, 50 f1.8 II, 85 f1.8, 100 f2.8L IS macro, 100-400L f4.5-5.6 ISKomentarz
-
Odnośnie obróbki to w gusta nie wnikam - (ja) mam tylko jakieś zastrzeżenia w temacie "zamęczenia" w sofcie fotek #3 i 4 (kontrasty leżą, obraz mocno spłaszczony).
Co się podoba?: zdecydowanie #5 ze zróżnicowanym podświetleniem fotografowanej sceny i... mniej widoczną "ułańską fantazją" w zabawie suwaczkami
Czemu nie?...Jak sie spodoba to kilka moge dorzucic...
Komentarz
-
2 set b. fajny najmocniej spodobała mi się 4-ka zwłaszcza efekt z kominami
(pierwszy kończy sie w suficie - a drugi zaczynna w innym miejscu na dachu) - nie wiem czy celowy ale przypadło mi do gustu.
Co do kontrastu wspomnianego przez x-mac to średnio znajduje zrozumienie dla takiej argumentacji. Może i jak wpatrywać sie w detale to i dość płasko ale fota cyknieta tak by było jak najwięcej cementowni widać to i tak je oglądam i jest tam wystarczająco kontrastu i GO by dostrzec trójwymiarowy plan tematuCanon EOS 5D + Canon 28-300/1:3,5-5,6 IS USM, Canon 50/1:1,4 USMKomentarz
lub poprzez PW wysłane do wybranego moderatora) posty odbiegające od tematu oraz niezgodne z 
Komentarz