Sto-fen do Sigmy EF500 Super

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Gregg
    Bywalec
    • 2005
    • 222

Sto-fen do Sigmy EF500 Super

Wie ktoś może gdzie można nabyc taka nasadkę?
    Chodzi mi o sprzedaż w Polsce ewentualnie jakąś aukcję u sprawdzonego sprzedawcy.
  • Vitez
    zło konieczne
    • 2004
    • 19804

Komentarz

• Gregg
      Bywalec
      • 2005
      • 222

Ale chodzi mi konkretnie o ten model lampy...
      No i ta cena zabija

Komentarz

• esenpe
        Bywalec
        • 2005
        • 173

Tez szukam, znalazlem, jeszcze nie kupilem, ale nosze sie z takim zamiarem, na tej aukcji: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=68023964 sprzedawca oferuje ze moze miec do EF500 Series, i to nawet w przystepnej cenie, patrzac jak duzo dobrego moze zrobic sto-fen

Komentarz

• Vitez
          zło konieczne
          • 2004
          • 19804

Zamieszczone przez Gregg
          Ale chodzi mi konkretnie o ten model lampy...
          No i ta cena zabija
          Nasadki Sto-fena nie sa dedykowane pod konkretne lampy. Naklada sie je po prostu na palnik, ktory wiekszosc lamp ma w prawie identycznym wymiarze.

Komentarz

• KuchateK
            Pełne uzależnienie
            • 2005
            • 4895

Cena stofenow moze jest i podla (w porownaniu do roznych butelek po mydle ktore mozna przyciac i dopasowac ), ale zarowno lampa jak i nakladka na nia jest zakupem "na lata", wiec mysle ze warto.
            ...

Komentarz

• chomsky
              Początki nałogu
              • 2005
              • 485

Vitez- nie jest tak dobrze, rozmiarow jest trochę, widac to na allegro. Głowica 540ez jest większa od 430 ez a ta wieksza od fl36 czy 380ex itp. Kazda inne, Metze też. Ja mam kilka kubelków z mlecznych butelek po jakiejs chemi, nielatwo odpowiednio biale i mleczne znalesć ale sa. Podobnie kilka rozmiarów sztucznych sufitów- zrobionych przez siebie i tylko jednego oryginalnego Lumiquesta. Koledzy tez dopasowywali pod Minolty i Nikosie. Chociaż niektore rozmiary się pokrywają i to pomiedzy róznymi firmami.Wszystko dziala nie gorzej od oryginałów a i brzydkie nie jest.
              cześc.Ch.
              Analog ma "dusze".

Komentarz

Pracuję...