[talarczyk] Sport

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • talarczyk
    Początki nałogu
    • 2008
    • 399

[talarczyk] Sport

Raz po raz wypada chyba zaprezentować się ze swoimi zdjęciami na forum dzisiaj mieliśmy w Poznaniu półmaraton. Nie robiłem zdjęć dla gazety/znajomych etc. więc pozwoliłem sobie na bardziej "moje" podejście do tematu.

• kuzi4
    Początki nałogu
    • 2008
    • 411

Ciekawe, podoba mi się takie B&W. 3 najlepsza.
    WWW.RSMP.PL
    http://maciejko.net/cbsearch/ - przeszukaj CB
    WWW.BEZPIECZNERAJDY.PL
    www.rallynews.pl

Komentarz

• talarczyk
      Początki nałogu
      • 2008
      • 399

Dzięki

Jakieś inne opinie, słowa krytyki? Czy jest na tyle bezpłciowo?

Komentarz

• ElSor
        Uzależniony
        • 2008
        • 504

Slowa krytyki - alez prosze:
        Osobiscie nie podobaja mi sie kadry gdy ludzie sa zamrozeni w powietrzu - wyglada to dla mnie bardzo sztucznie.
        Z pochwal to bardzo podobaja mi sie 3 (za udany panning) i 2 (za ujete emocje). Konwersja BW bardzo dobra na wszystkich.
        A490+SDK
        Galeria CB | Sport CB || PhotoShop jest jak cebula . . . ma warstwy

Komentarz

• talarczyk
          Początki nałogu
          • 2008
          • 399

Zamieszczone przez ElSor
          Slowa krytyki - alez prosze:
          Osobiscie nie podobaja mi sie kadry gdy ludzie sa zamrozeni w powietrzu - wyglada to dla mnie bardzo sztucznie.
          Docelowo chciałem większość zdjęć robić szerokim, mocno przymkniętym szkłem i lampą mocno błyskając zamrozić ruch. Filip Springer czasem coś podobnego robi Niestety perfidnie w okolicach godz. 10 (tuż przed maratonem) wyszło słońce no i przy długim czasie i małej przysłonie lampa nie wyrabiała się z mocą.

No, tyle tłumaczenia się
          Mam nadzieję, że to nie ost. maraton przed moim obiektywem. No i dzięki za krytykę

Komentarz

• micles
            Zablokowany
            • 2006
            • 4359

No to masz lepsze foty niż ja Ja się w tym roku jakoś nie mogłem znaleźć. Coś mi na psychice ciążyło
            !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
            !!!Łączenie niepowtarzalnie mnogiego wpisu!!!

Zamieszczone przez talarczyk
            Docelowo chciałem większość zdjęć robić szerokim, mocno przymkniętym szkłem i lampą mocno błyskając zamrozić ruch. Filip Springer czasem coś podobnego robi Niestety perfidnie w okolicach godz. 10 (tuż przed maratonem) wyszło słońce no i przy długim czasie i małej przysłonie lampa nie wyrabiała się z mocą.
            Też miałem ten plan (błyskania, tyle że offshoe i 70-200) i też mnie słońce dość ostro zirytowało
            Ostatnio edytowany przez micles; 8127. Powód: Automerged Doublepost

Komentarz

• denis35
              • 2008
              • 2

3 super

Komentarz

Pracuję...