[Soul] Source of Soul - foto.BLOG.story

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Soul

[Soul] Source of Soul - foto.BLOG.story

link: http://sos.none.pl

Serdecznie zapraszam ;-)

Zdjęcia na bieżąco wżucane i dla każdego się coś znajdzie ;-)

P.S:

Zapraszam również na Fotoprojekt (http://fotoprojekt.org) gdzie można zobaczyć moje zdjęcia a także 2 innych moich znajomych wspólnie tworzących w/w projekt fotograficzny.
  • Polaco
    Pełne uzależnienie
    • 2005
    • 1135

Ta pierwsza strona mi sie nie otwiera...
    Canon 20D + kit, Tamron 28-75 F/2.8, Canon 70-200 F/4, w planach cala reszta
    Troche moich knotow

Komentarz

• muflon
      Pełne uzależnienie
      • 2004
      • 6763

Poprawiłem tytuł - przeczytaj http://www.canon-board.info/showthread.php?t=18
      zdjęcia lotnicze - zdjęcia ogólnie - airshow-reviews.com

Komentarz

• Soul

Ahhh... Poprostu nie wiedziałem :>

Komentarz

• Vitez
          zło konieczne
          • 2004
          • 19804

Popracuj rowniez nad sygnaturka. Dziwnie wyglada jedna linijka tekstu i 8 linijek sygnaturki .
          Sprawa nie jest uregulowana Regulaminem Forum ale jest opisana w ogolnej Netykiecie:
          Trzy zasady, dziewięć działów, jedna zasada nadrzędna: myśl, zanim wyślesz.

"Jeśli wstawiasz stopkę w swoich emailach, to postaraj się żeby nie była ona dłuższa niż 3-4 linijki."

(oczywiscie odnosi sie to nie tylko do emaili a ogolnie do sygnaturek)

Komentarz

• bebop
            Uzależniony
            • 2005
            • 755

Zamieszczone przez Soul
            Ahhh... Poprostu nie wiedziałem :>
            ja widziałem natomiast zdjęcia stąd: FOTOPROJEKT - Galeria.Fotografii

i generalnie nie kupiłbym canona na podstawie tych zdjęć tylko Minoltę A1 :-)
            gra i buczy bebop

Komentarz

• Soul

Zamieszczone przez bebop:

...i generalnie nie kupiłbym canona na podstawie tych zdjęć tylko Minoltę A1 :-)

Cóż, każdy ma inne zapotrzebowanie ;-). Widocznie za mało spędzałeś czasu z hybrydą ;-).

Komentarz

• bebop
                Uzależniony
                • 2005
                • 755

Zamieszczone przez Soul
                Cóż, każdy ma inne zapotrzebowanie ;-). Widocznie za mało spędzałeś czasu z hybrydą ;-).
                miałem na myśli jakość zdjęć w sensie fotograficznym. kolory ostrość etc. minolta zmiotła 350D jak peta.
                gra i buczy bebop

Komentarz

• Soul

Czy ja wiem... mi znowu jakość Canona bardzo przypadła do gustu. Każdy ma różne zapotrzebowania, nie każde zdjęcie musi mieć 'mega' kolor i ostrość aż razi, dla mnie liczy się też i jakość, a Minolta lubi szumić. Dużo pracowałem na Minolcie, teraz przesiadka na dSLR'a.

Komentarz

• bebop
                    Uzależniony
                    • 2005
                    • 755

Zamieszczone przez Soul
                    Czy ja wiem... mi znowu jakość Canona bardzo przypadła do gustu. Każdy ma różne zapotrzebowania, nie każde zdjęcie musi mieć 'mega' kolor i ostrość aż razi, dla mnie liczy się też i jakość, a Minolta lubi szumić. Dużo pracowałem na Minolcie, teraz przesiadka na dSLR'a.
                    oceniam to co widzę czyli nie odbitki tylko prevki na www. w tej jakości prezentacji Minolta wypada lepiej. inna sprawa, że Minoltą może zdjęcia też ciekawsze akurat.
                    gra i buczy bebop

Komentarz

Pracuję...