[trothlik] różności

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • trothlik
    Uzależniony
    • 2004
    • 782

[trothlik] różności

Witam Wszystkich
    Załączam kilka zdjęć.
    1.
    2.
    3.
    4.
    5.
    6.
    7.
    8.
    9.
    10.
    11.
    Wiem że to nie do końca przyroda, ale nie za bardzo wiem gdzie to dać. W razie czego proszę przenieść.
    Pytanie nie "czy?" ale "co?" poprawić. Proszę o wskazówki.
    Dziękuję za odpowiedzi.
    trothlik
    "Nie istnieją różnice prócz różnic stopni między różnymi stopniami i brakiem różnicy. To znaczy w przekładzie na ludzki język: któż teraz nie pije".
  • Dark
    • 2008
    • 1

To raczej spora mieszanka "architektury", "reporterki", "krajobrazu". Pod stricte "przyrodę" chyba nie podchodzi tu żaden kadr.

Najbardziej podoba mi się 6. Jest mroczna i z pomysłem (choć szkoda, że nie złapała się cała tarcza, za mocno cięta jest góra). Niestety większość kadrów, zwłaszcza podanych w takiej postaci, nie wygląda dobrze. Budynki walą się, zdjęcia reporterskie wymagają jakiegoś dynamiczniejszego kadrowania, w krajobrazie jakiś potencjał ma 2.
    Niepoprawny politycznie, WysokoSzumiący na każdym ISO aparat, z bandingiem, dead- i hotpikselami oraz odklejającymi się gumami. Kilka słoików po musztardzie i akcesoriów

Komentarz

• Vitez
      zło konieczne
      • 2004
      • 19804

Przeniosłem tą mieszankę do odpowiedniego podforum.

Komentarz

• trothlik
        Uzależniony
        • 2004
        • 782

Zamieszczone przez Dark
        Budynki walą się
        To jak focić żeby się nie waliły? Myślałem że te nie walą się aż tak bardzo...ech... do roboty i tyle
        trothlik
        "Nie istnieją różnice prócz różnic stopni między różnymi stopniami i brakiem różnicy. To znaczy w przekładzie na ludzki język: któż teraz nie pije".

Komentarz

• Miłosz G.
          • 2010
          • 1

z landszaftów - 2 i 5 nawet fajne. w 2 trochę zbyt centralnie horyzont, ładne warunki miałeś wtedy do focenia.
          !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
          * 2 i 4
          Ostatnio edytowany przez Miłosz G.; 32036. Powód: Automerged Doublepost
          Twitter https://twitter.com/Guzowski_Foto
          Fanpage https://www.facebook.com/miloszguzow...ografia?ref=hl

Komentarz

Pracuję...