piotrkula
21-07-2004, 16:25
czy jest mozliwosc ustawienia w swoim profilu, dlugosci lini wyswietlanej, (pytam bo nie znalazlem, pewnie nie, ale kto pyta nioe bladzi).
pracuje na 1280x1024 i mi sie wypowiedzi nie mieszcza, tzn musze ganiac paskiem w lewo i w prawo :evil: , mieszcza mi sie jak na pelny ekran otworze okno, ale ja niestety musze widziec w tym samym czasie wiecej niz jedno okno.
zmien, badz skonfiguruj przegladarke.. nawet w 800x600 by nie bylo trzeba przewijac..
piotrkula
21-07-2004, 22:10
zmien, badz skonfiguruj przegladarke.. nawet w 800x600 by nie bylo trzeba przewijac..
... a niby jak, bo ja nie znam takiej opcji w przegladarce ( uzywamy wlasciwie tego samego, ty widze po ikonce IE, ja MYIE), moge jedynie zmniejszyc font (pracuje na small), lub tez ustawic widok -20% ( ale wtedy nie moge juz czytac)... :(
pomoglo troche wylaczenie okienka favorites, dalo mi to troche miejsca :)
Niestety tak juz zostanie - to znaczy jesli zminiejszysz okno to forum automatycznie sie nie dopasuje.
piotrkula
21-07-2004, 22:44
Niestety tak juz zostanie - to znaczy jesli zminiejszysz okno to forum automatycznie sie nie dopasuje.
dzieki za konkretna odpowiedz.
hm.. jest chyba jakas niewielka linijka ktora mozna dopisac do ustawien forum... i wtedy bedzie sie dopasowywac...
hm.. jest chyba jakas niewielka linijka ktora mozna dopisac do ustawien forum... i wtedy bedzie sie dopasowywac...
Jak powiedz co i gdzie w php dodac to nie ma problemu :)
Szymański Adam
04-12-2004, 23:42
Witam.
Nazywam się Szymański Adam i tak też się podpisuję. Zarejestrowany jestem od niedawna, mam prośbę ponowną, gdyż już o tym pisałem do Pana ale bez skutku. Podczas rejestracji wpisałem zły swój adres e-mailowy zamiast "szymad@hot.pl" wpisałem symad@hot.pl, próbowałem zmienić je potwierdzając hasłem, ale nie przyjmuje ni cholery. Proszę o interwencję lub radę.hazan,