Ktos zna jakies linki? Bo przeczesywanie plfoto i pbase juz mnie zmeczylo. Ktos chyba nawet na tym forum prezentowal ale nie pamietam dokladnie.
Poszukuje zdjec z wlewajacym sie winem do kieliszka
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
-
No wlasnie taki mam zamiar ale najpierw chcialem sobie poogladac zeby zobaczyc jak zrobic taka fote.Zamieszczone przez AndeeNajprosciej chyba kupic wino i zrobic fote...Pozdrawiam
Riccardo
--
Fuji & RicohKomentarz
-
Chciales sobie tak po prostu taka fotke 'ukrasc'?Zamieszczone przez RiccardoBo przeczesywanie plfoto i pbase juz mnie zmeczylo.
EDIT:
aaa chyba, ze takZamieszczone przez RiccardoNo wlasnie taki mam zamiar ale najpierw chcialem sobie poogladac zeby zobaczyc jak zrobic taka fote.
Komentarz
-
Tu jest jedno:
http://canon-board.info/showthread.p...t=czarne+t%B3oOstatnio edytowany przez Ramirez; 2996.Komentarz
-
proponuję www.zefa.plEOS 350D + KIT EF-S 18-55 3.5-5.6 II + Hoya UV, EF 50 1.8 II + Marumi MC-UV, 2 x Kingston ELITE PRO 1GB, Statyw Velbon DF-60 i wiele chęci.Komentarz
-
Z mojego doswiadczenia ciezko sie robi takie foty bo wino chlupie i latwo sobie pbrudzic tlo.
Komentarz
-
-
Przeglądałem ostatnio photo.net i natknąłem się na takie:Zamieszczone przez RiccardoKtos zna jakies linki? Bo przeczesywanie plfoto i pbase juz mnie zmeczylo. Ktos chyba nawet na tym forum prezentowal ale nie pamietam dokladnie.
http://photo.net/photodb/member-phot...oto_id=3794172Komentarz
-
-
Dziekuje bardzo za linki. Teraz mam pytanie techniczne - blyskac lampa i probowac trafic czy oswietlic mocno obiekt i robic seria na jakims krotkim czasie?Pozdrawiam
Riccardo
--
Fuji & RicohKomentarz
-
Masz cyfre, potestujZamieszczone przez RiccardoDziekuje bardzo za linki. Teraz mam pytanie techniczne - blyskac lampa i probowac trafic czy oswietlic mocno obiekt i robic seria na jakims krotkim czasie?
Na plfoto pamietam ze zdjecia wina robil "szczotka".Komentarz
-
eeee... czym?Zamieszczone przez Polaco...ze zdjecia wina robil "szczotka".350D+grip::EF 28-90/4-5,6::EF 50/1,8::EF 70-200/4
Komentarz
-
-
Sorki, niedoczytałem "...ze zdjecia wina robili "szczotką""
350D+grip::EF 28-90/4-5,6::EF 50/1,8::EF 70-200/4
Komentarz
Komentarz