rozgaleznik kabla ttl

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • tatlpz
    Coś już napisał
    • 2009
    • 94

rozgaleznik kabla ttl

Czy ktos sie spotkal z czyms takim w sklepie / sieci? Chce rozgalezic kabel TTL tak aby wyzwolic nim 2 lampy w HSSie.
  • pank
    Pełne uzależnienie
    • 2008
    • 1502

Jest takie coś, na allegro się pojawia, normalny OC-E3 tylko z dwoma końcówkami.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Komentarz

• tatlpz
      Coś już napisał
      • 2009
      • 94

a masz jakies linki?

Komentarz

• pank
        Pełne uzależnienie
        • 2008
        • 1502

W tej chwili nie ma na allegro, były od któregoś z popularnych sklepów z tanią chińszczyzną fotograficzną, proponuję poguglać.
        Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Komentarz

• sebcio80
          Pełne uzależnienie
          • 2005
          • 2655

Mogę Ci ten kabel sprzedać, użyłem go z max 5 razy, jak coś pisz na priv

aby jednak to dzialało podłączone lampy muszą być identyczne
          Moje wątki na forum: sport | fashion
          | R5 | 5D3 | 16-35L II | Sigma 24 Art | Sigma 50 Art | Sigma 105 Art | Sigma 120-300 2.8 OS |

Komentarz

• gadget_zary
            Pełne uzależnienie
            • 2008
            • 1046

sebcio80 w sensie modeli i wersji (mk I lub II) czy tylko firmy ???

Komentarz

• sebcio80
              Pełne uzależnienie
              • 2005
              • 2655

modeli, inaczej lampy beda sie wieszac, jest tak dlatego ze mimo podlaczenia dwoch lamp body musi je widziec jako jedna i sie komunikowac.
              Moje wątki na forum: sport | fashion
              | R5 | 5D3 | 16-35L II | Sigma 24 Art | Sigma 50 Art | Sigma 105 Art | Sigma 120-300 2.8 OS |

Komentarz

Pracuję...