Zlot w Krakowie

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Mac
    Pełne uzależnienie
    • 2004
    • 2063

Popieram sobotni termin, zaproponujcie dwa lub trzy terminy i robimy głosowanie. W końcu mamy demokrację.
    EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8 | EF 24-105/4 | EF 70-200/2.8| EF 100-400/4.5-5.6 | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4 | EF 135/2| EF 100/2.8 Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B

Komentarz

• akustyk
      gajowy
      • 2004
      • 12226

hehe... no to juz nie mam wyboru, musze przyjechac :-)

co do rozkladow jazdy autobosow: http://www.rozklady.com.pl/ - skadkolwiek, ktokolwiek by nie chcial. tzn. z Polski
      www albo tez flickr

Komentarz

• Venio
        Pełne uzależnienie
        • 2005
        • 1084

yeah!! bedzie ankieta haha

Komentarz

• Mac
          Pełne uzależnienie
          • 2004
          • 2063

Zamieszczone przez akustyk
          hehe... no to juz nie mam wyboru, musze przyjechac :-)

co do rozkladow jazdy autobosow: http://www.rozklady.com.pl/ - skadkolwiek, ktokolwiek by nie chcial. tzn. z Polski
          eee tam, wolę własny samochód albo samolot (niestety nie własny) szybciej będzie a ja mam do Krakowa 650 km
          EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8 | EF 24-105/4 | EF 70-200/2.8| EF 100-400/4.5-5.6 | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4 | EF 135/2| EF 100/2.8 Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B

Komentarz

• akustyk
            gajowy
            • 2004
            • 12226

hehe... wlasnie skonczylem wywolywac fotki z wypadu do Kraka... fakt, wdzieczny jest :-)
            jeszcze jakby rynku nie rozkopali...
            www albo tez flickr

Komentarz

• Venio
              Pełne uzależnienie
              • 2005
              • 1084

co z ta ankietą

Komentarz

• Grzdyll
                Bywalec
                • 2005
                • 135

Żeby się udało musi się ktoś wziąć za organizację i pozgrywac szczegóły - chetnie w sumie bym sie zgodził bo jestem na miejscu ale primo wolę oddac pierwszeństwo bardziej doświadczonym a secundo niestety sam bedę sie musiał ostro gimnastykować by być. A głupio jak sam organizator nawala...

Wobec powyzszego na organizatora zjazdu zgłaszam kadydature Kubamana
                Puszka, kilka słoików i może szczypta talentu?

Komentarz

• Venio
                  Pełne uzależnienie
                  • 2005
                  • 1084

Zamieszczone przez Grzdyll
                  Wobec powyzszego na organizatora zjazdu zgłaszam kadydature Kubamana
                  Proponuje ankiete

Komentarz

• asterix
                    Uzależniony
                    • 2005
                    • 793

ja bede 12-13 w kraku
                    Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.

Komentarz

• Vitez
                      zło konieczne
                      • 2004
                      • 19804

Zamieszczone przez Tomasz Golinski
                      Hmm, strona PKP załamuje ceną... 120zł w jedną strone...
                      Poszukaj ceny biletu weekendowego. Cos kolo 120zl ale mozesz jezdzic dowolna ilosc razy przez caly weekend do roznych miejscowosci.
                      Dokladniejszych ograniczen (godzinowe, typy pociagow) nie pamietam.

Komentarz

• Polaco
                        Pełne uzależnienie
                        • 2005
                        • 1135

Zamieszczone przez Vitez
                        Poszukaj ceny biletu weekendowego. Cos kolo 120zl ale mozesz jezdzic dowolna ilosc razy przez caly weekend do roznych miejscowosci.
                        Dokladniejszych ograniczen (godzinowe, typy pociagow) nie pamietam.
                        Vitez, ten bilet nie nazywa sie weekendowy a turystyczny
                        Canon 20D + kit, Tamron 28-75 F/2.8, Canon 70-200 F/4, w planach cala reszta
                        Troche moich knotow

Komentarz

• Polaco
                          Pełne uzależnienie
                          • 2005
                          • 1135

A ze ja sie tak niesmialo zapytam, czy ten watek nie powinien byc w "wydarzeniach" ? W sumie tam zawsze byly informacje o roznych zlotach (przeciez to tez jest wydarzenie nie ?).

BTW chetnie bym sie wybral do K., dawno mnie tam nie bylo
                          Canon 20D + kit, Tamron 28-75 F/2.8, Canon 70-200 F/4, w planach cala reszta
                          Troche moich knotow

Komentarz

• Tomasz Golinski
                            Pełne uzależnienie
                            • 2004
                            • 8623

Zamieszczone przez Polaco
                            A ze ja sie tak niesmialo zapytam, czy ten watek nie powinien byc w "wydarzeniach" ? W sumie tam zawsze byly informacje o roznych zlotach (przeciez to tez jest wydarzenie nie ?).
                            Uuups, mój błąd

Ja raczej kombinuję zebrać większą drużynkę z tych okolic i jechać wozem. Tylko jakoś nie widzę chętnych z rejonu (może Gawryl jeszcze śpi?)
                            30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
                            Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

Komentarz

• Venio
                              Pełne uzależnienie
                              • 2005
                              • 1084

szykuje sie fajny zlocik. Tylko co z tymi terminami. Mi wsumie kazdy weekend pasuje bo wtedy szkoły nie mam.

Komentarz

• ripek
                                Pełne uzależnienie
                                • 2005
                                • 1486

Jestem ZA
                                Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II

Komentarz

Pracuję...